Memorial 1 d'Octubre

Informació sortides
30 set. 2018
495
6

Bon dia Motards Independentistes!

El proper diumenge 30 de setembre l'associació organitza la sortida amb nom: "Memorial 1 d'Octubre", una sortida planificada per homenatjar un dia clau en la història recent de Catalunya, un dia que ens va marcar a tots.

Punt de trobada: Can Margarit, Mataró. Vegeu mapa.
Hora de trobada: 08:30h.

Descripció de l'activitat:

L'activitat consisteix en una ruta en moto de 75km per algunes poblacions afectades per la violència policial de l'1 d'octubre de 2017, i fer una arrossada de germanor a Dosrius.

La ruta passa per Mataró, Sant Iscle de Vallalta, Sant Cebrià de Vallalta, Canyamars i Dosrius. Vegeu el mapa de la ruta

08:30 - Esmorzar a Can Margarit.
09:30 - Sortida cap a Sant Iscle. Ruta d'una hora.
10:30 - Arribada a Sant Iscle. Ofrena i Protocol.
11:00 - Sortida cap a Sant Cebrià. Ruta de 15 minuts.
11:15 - Arribada a Sant Cebrià. Ofrena i Protocol.
12:00 - Sortida cap a Canyamars. Ruta d'una hora.
13:00 - Arribada a Canyamars. Ofrena i Protocol.
13:40 - Sortida cap a Dosrius. Ruta de 15 minuts.
14:00 - Arribada a Dosrius. Aparcament, protocol, parlaments i dinar d'Arrossada popular.

El preu del dinar és de 10 euros per persona, que s'han d'ingressar al compte de Motards, i es repartiran els tiquets del dinar al punt de trobada.

INSCRIPCIÓ D'AQUESTA ACTIVITAT:

Els interessats en assistir a l’activitat han de inscriure's abans del dissabte 29 de setembre de 2018.
Un cop fet l'ingrés de 10 euros per persona, enviar correu amb el comprovant a Secretaria secretaria@motardsindependentistes.cat. També cal que indiqueu la referència MEMORIAL 1OCT a la transferència.

Per raons organitzatives No s'acceptaran inscripcions mes enllà de la data indicada.

Banc: Banc Sabadell
IBAN: ES09 0081 5143 0800 0109 1415

Salut, Gas i República!


2018-09-23 "La Presó" cap a Brussel·les i CP Puig de les Bases

Àlbums sortides
23 set. 2018
113
0

Els Motards Independentistes avui, diumenge 23 de Setembre 2018, hem estat convidats per Òmnium Cultural d'Osona a participar en l'acte de comiat de la "presó" que la porten fins a Brussel·les. Els hem acompanyat durant uns quilòmetres fins a Girona, on els Motards ens hem desviat per anar fins al Centre Penintenciari del Puig de les Bases.

Seguirem donant GAS per la llibertat del poble de Catalunya!

Podeu veure l'àlbum de les millors imatges seleccionades aqui.


Guanyadors II Concurs d'Instagram

Comunicats oficials
16 set. 2018
83
1

Enguany, aprofitant la IX Manifestació Independentista en Moto, l'Associació Motards Independentistes va convocar el segon Concurs de fotografia a Instagram.

El guanyador del primer premi, otorgat a la fotografia amb més "M'agrades", és per l'usuari d'Instagram @_Isis_38, amb dos fotografies que han aconseguit més Likes al tancament del concurs.


El guanyador del segon premi, otorgat a la fotografia amb més vots de la Junta Directiva, és per l'usuari d'Instagram @nikidevall, Miquel Costa, amb la següent fotografia.


La Junta Directiva vol donar l'enhorabona als guanyadors, i també donar les gràcies a tots els participants del Concurs.

Salut, gas i República!

II Concurs d'Instagram

Informació sortides
11 set. 2018
306
0

L’associació Motards Independentistes (@motardsindependentistes) convoca la Segona edició del Concurs d’Instagram, coincidint amb la IX Manifestació Independentista en moto.

El concurs es realitzarà només l’11 de setembre de 2018. Hi podrà participar tothom qui vulgui a través de la plataforma Instagram amb l’etiqueta #Motards11S.


Objectiu del Concurs

L’objectiu del concurs és dinamitzar i promoure la Diada més Motera, la IX Manifestació Independentista en moto que organitza l’Associació.
La finalitat del concurs és seleccionar les millors fotografies que representin la IX Manifestació Independentista en Moto.

Bases del Concurs

• La participació al concurs és gratuïta.
• Entraran a concurs totes les fotografies amb l’etiqueta #Motards11S. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la IX Manifestació Independentista en Moto, que surt de Vic, passant per El Bruc i arriba a Barcelona.
• Hi haurà 2 premis per les millors fotografies originals.
o La primera imatge premiada serà aquella que tingui més votació popular, és a dir, amb més “Likes”, en el moment que es tanqui el concurs; però haurà de complir amb els requisits presents en aquestes bases.
o La segona imatge premiada serà per vot de la Junta Directiva de l’Associació, i també haurà de complir amb els requisits.
• Per tal de participar al concurs cal:
o Seguir el compte d’instagram @motardsindependentistes.
o Utilitzar l’etiqueta #Motards11S a la publicació.
o La publicació s’ha de fer des del perfil personal de les persones participants.
o Cada participant pot presentar tantes fotografies com desitgi. Totes entraran al concurs.
o Les fotos han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil.
o No podran participar en el concurs aquelles persones membres de la Junta Directiva en data del concurs.
• Els guanyadors seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia. El nom dels guanyadors també es farà públic al web i xarxes socials dels organitzadors (@motardsindependentistes). Els guanyadors hauran d’enviar la fotografia original amb la major resolució possible al correu imatge@motardsindependentistes.cat.

Calendari i terminis de participació

El concurs comença l’11 de setembre a les 07:00h i acaba el divendres 14 de setembre a les 23:59h.

Ús de les imatges i les dades

1. Les imatges guanyadores del concurs podran ser utilitzades per l’Associació Motards Independentistes per a futures campanyes de promoció de l’Associació.

2. Pujar les fotografies amb l'etiqueta #Motards11S implica el permís perquè l’Associació Motards Independentistes es posi en contacte amb el guanyador a través d'un missatge a la fotografia. El nom del guanyador també es farà públic als canals indicats anteriorment.

3. D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades del guanyador no s'incorporarà a cap fitxer de l’Associació Motards Independentistes.

Premis i jurat

1. El jurat està format per la Junta Directiva de l’Associació en el moment del Concurs. La Junta vetllar per entregar el primer premi a la imatge amb més votació popular, és a dir, amb més Likes, en el moment que el concurs finalitzi; i també deliberarà i es farà una votació entre els membres per la imatge que considerin més bonica.

2. El jurat emetrà públicament el resultat dels guanyadors del concurs el diumenge 16 de setembre a les 22:00h a través de la seva web i les xarxes socials corresponents.

3. Els premis constaran d’un lot de marxandatge de l’associació i la quota de soci/sòcia anual gratuïta pel 2018.

4. Les persones guanyadores podran renunciar al premi, però en cap cas els es podrà canviar el premi per diners o ser objecte de qualsevol alteració o compensació a petició de la persona guanyadora.

Informació addicional

1. L'organització tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge de l’Associació o no s’avinguin amb els seus objectius; o aquelles que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

2. L’Associació Motards Independentistes no es responsabilitza de les fotografies que els participants publiquin al seu compte Instagram. Aquestes pertanyen exclusivament als seus autors i, en conseqüència, l'autor/a ha de comptar amb l'autorització de les persones que apareguin a les fotografies publicades, si n'hi apareixen. L’Associació no es responsabilitzarà que un tercer reclami drets d'imatge sobre qualsevol contingut publicat com a conseqüència del present concurs.

Acceptació de les bases

1. La publicació d'imatges amb l'etiqueta #Motards11S significa l'acceptació d'aquestes bases.

2. La participació en el concurs implica l'acceptació de totes les condicions d'Instagram. Les podeu consultar a: [/link].

IX Manifestació Independentista en Moto

Àlbums sortides
11 set. 2018
74
0

L'11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya, els Motards Independentistes han fet la IX Manifestació Independentista en Moto que ha aplegat més de 1.200 motoristes.

Moltes gràcies a tots per assistir-hi i fer que aquesta sigui un gran exit!

Podeu veure l'àlbum de les millors imatges seleccionades aqui.


Ruta i Aparcament - IX Manifestació Independentista en Moto

Informació sortides
10 set. 2018
449
0

Benvolgut/da {name},

En aquest e-mail us volem indicar la ruta de demà, Diada Nacional de Catalunya, per la nostra IX Manifestació Independentista en moto, preparada i acordada amb els agents de seguretat (Mossos i Guàrdia Urbana).

Us demanem que tots aquells que disposeu de Google Maps al vostre mòbil, poseu la Ruta següent al vostre dispositiu. És important de cares a l'entrada a Barcelona, on degut als semàfors i diferents entrades, sovint la columna es trenca i aquells que no coneixen el recorregut es perden. Per tal de facilitar la conducció de tothom i arribar correctament fins a l'aparcament, us demanem a tots la vostra col·laboració en aquest aspecte.

Ruta: Cliqueu aquí per veure la ruta

Com a novetat, aquest any tindrem zona d'aparcament habilitada a Barcelona.

Un cop arribem al Passeig Lluís Companys - Arc de Triomf, hi donarem la volta i ens dirigirem a l'aparcament.

IMPORTANT: s'han de treure les motos de la zona d'aparcament abans de les 23:00h.

SIDECARS i TRIKERS - Degut a la tipologia d'aparcament, caldrà que aparqueu a l'Àrea 3. Cal anar fins al Carrer de Lepant i baixar fins la cruïlla amb Marina.

Trobareu personal de l'associació indicant l'accés a l'aparcament.Alhora, us volem recordar que els Motards Independentistes tenim acordat amb l'Assemblea Nacional Catalana, situar-nos al Tram 30 de la Manifestació a Barcelona.

Finalment, també us informem que hi haurà parada de marxandatge de les noves samarretes a Vic, i una altra parada amb la resta de marxandatge a la Fira d'Entitats d'Arc de Triomf.

Moltíssimes gràcies a tots per la vostra col·laboració per tal de fer que la IX Manifestació Independentista en Moto sigui tot un èxit.

Fins demà!

Salut, gas i República!

(Actualització) IX Manifestació Independentista en Moto

Informació sortides
11 ag. 2018
4.998
38

Benvolguts socis i simpatitzants de Motards Independentistes,

Cada any per l'11 de setembre, l'associació organitza la Manifestació Independentista en Moto, que aplega més de mil motoristes d'arreu del territori a la Plaça Major de Vic, on es realitza un mosaic amb les motos, parlaments, i ruta cap a Barcelona passant per la benzinera E.S. El Bruc.

Aquest any organitzem la IX edició i no volem que ningú se la perdi. Per aquest motiu, us informem dels horaris previstos per aquesta jornada tant festiva.

Programa d'activitats

 • 08:00 Entrada de motos a la plaça. Comença el mosaic.
 • 09:00 Es tanca la plaça. Comencen els parlaments.
 • 10:00 Instruccions de seguretat, i sortida. Comença la manifestació.
 • 11:00 Arribada al E.S. El Bruc. Es surt a 3/4 de 12h.
 • 14:00 Arribada a Barcelona. Finalitza la manifestació.
 • 16:00 A la manifestació oficial de l'11S.
 • AQUEST ANY TENIM ASSIGNAT EL TRAM 30.

Columnes organitzades

Barcelona

 • Lloc Plaça dels voluntaris
 • Hora 6:45 am (Sortida 7:00 am)
 • Responsable Paco Majó
 • Veure mapa

Girona

 • Lloc Aparcament Decathlon, Girona
 • Hora 6:45 am (Sortida 7:00 am)
 • Responsable Lluís Poch
 • Veure mapa

Vallès Occidental i Vallès Oriental

 • Lloc UAB de Bellaterra (Les quatre columnes)
 • Hora 6:45 am (Sortida 7:00 am)
 • Responsable Raül Castillo
 • Veure mapa

Maresme

 • Lloc Benzinera GALP del Rengle, Mataró
 • Hora 6:45 am ( Sortida 7:00 am)
 • Responsable Esteve Thos
 • Veure mapa

Anoia i Bages

 • Lloc Petrocat Manresa
 • Hora 7:00 am (Sortida 7:15 am)
 • Responsable Gregori Navarro
 • Veure mapa

La ruta (ACTUALITZACIÓ)

Veure mapa.

 • Plaça Major. Vic.
 • Benzinera REPSOL E.S. El Bruc.
 • Gran Via de Corts Catalanes & Plaça Ildefons Cerdà.
 • Carrer de la Marina.
 • Carrer d'Aragó.
 • Carrer de Balmes.
 • Carrer de Pelai.
 • Plaça Urquinaona & Carrer de Fontanella.
 • Carrer de Trafalgar.
 • Passeig Lluís Companys - Arc de Triomf.
 • --- Aquest any tenim aparcament, així que continuarem....
 • Donarem la volta al Passeig Lluís Companys.
 • Passeig de Sant Joan.
 • Carrer de Casp.
 • MOTOS gir al Carrer de Sardenya. Baixar fins passar el Carrer d'Ali Bei.
 • SIDECARS i TRIKERS gir al Carrer de Lepant. Baixar fins la cruïlla amb Marina.
 • --- Trobareu personal de l'associació indicant l'accés a l'aparcament.

Participació

Per altra banda, volem aprofitar l'ocasió per als nous simpatitzants de l'associació, i als seus amics, que aquesta és una Manifestació motorista molt transversal. Tots els tipus de moto són benvingudes sempre que puguin seguir una velocitat de 80km/h. També us podeu afegir a una part de la ruta si així ho considereu, sempre al final de la columna, per davant dels controladors de seguretat.

Finalment, també volem comentar-vos que enguany tenim la nova samarreta d'aquesta edició. La podreu adquirir a la parada de Vic i d'Arc de Triomf (Bcn).

Us animem a tots/es a convidar els vostres amics i companys a participar-hi, i fer d'aquesta IX edició la última i la més nombrosa de totes.

Salut, gas i independència Motards!


Aplec Pi de les Tres Branques

Informació sortides
15 jul. 2018
182
2

Bon dia Motards,

El proper diumenge 15 de Juliol hi ha la tradicional sortida a l'Aplec del Pi de les Tres Branques.

Informació de l'Activitat:

Punt de trobada: Petrocat - Estació de Servei. Ctra. de Manresa a Basella, 08242 Manresa, Barcelona. Vegeu mapa.

Hora de trobada: A les 8:30h.

Descripció de l'activitat:

Farem ruta per anar fins al Pi de les tres branques, sortint de l'estació de servei Petrocat de Manresa. Vegeu la ruta.

Un cop arribem al Pi de les Tres Branques hi ha els discursos institucionals i activitats allà. Després hi ha una arrossada popular optativa pels participants que es vulguin quedar a dinar, amb un cost de 15 euros per persona. Els tiquets de l'arrossada es poden comprar allà mateix de forma individual. En acabar la tornada és lliure.

INSCRIPCIÓ D'AQUESTA ACTIVITAT:

Els interessats en assistir a l’activitat han de inscriure's abans del divendres 13 de Juliol de 2018. La inscripció és només per tal que poguem saber quantes motos som i organitzar-nos. Cal enviar un e-mail a Secretaria secretaria@motardsindependentistes.cat. Moltes gràcies.

Salut, Gas i República!

2018-07-15 Aplec del Pi de les 3 Branques

Àlbums sortides
15 jul. 2018
13
0

Els Motards Independentistes hem assistit el 15 de Juliol de 2018 a l'Aplec del Pi de les 3 branques, on s'ha fet un llaç groc pels presos polítics al costat del pi.

Podeu veure l'àlbum de les millors imatges seleccionades aqui.


2018-07-14 Manifestació per la Llibertat

Àlbums sortides
14 jul. 2018
14
0

El 14 de Juliol de 2018.

Els Motards Independentistes no ens en perdem ni una. Els nostres polítics i polítiques, i els dirigents de les organitzacions d'Omnium i ANC, ells i elles són a presó per tots nosaltres, i nosaltres som a totes les manifestacions per tots ells, i també per nosaltres. #LlibertatPresosPoliticsiExiliats #LlibertatPresesPolítiquesiExiliades #UsVolemACasa

Podeu veure l'àlbum de les millors imatges seleccionades aqui.


info@motardsindependentistes.cat