Bones festes

Comunicats oficials
18 des. 2018
229
9


Llaç de Motos a Lledoners

Comunicats oficials
5 nov. 2018
105
0

El 3 de novembre, 203 Motards Independentistes hem realitzat un llaç de motos a Lledoners per reivindicar la llibertat dels presos polítics, preses, exiliats i exiliades.
1 any de vergonya i injustícia de l'Estat Espanyol. 1 any d'infàmia.

Però els Motards seguirem donant gas fins a la República Catalana i la plena llibertat.

Us deixem l'enllaç per veure l'àlbum de fotografies.

Aquí els videos del llaç:
Vegeu el video 1
Vegeu el video 2

Aqui el video de l'himne dels Segadors a Lledoners: Vegeu el video 3

Salut, gas i República!


Guanyadors II Concurs d'Instagram

Comunicats oficials
16 set. 2018
205
1

Enguany, aprofitant la IX Manifestació Independentista en Moto, l'Associació Motards Independentistes va convocar el segon Concurs de fotografia a Instagram.

El guanyador del primer premi, otorgat a la fotografia amb més "M'agrades", és per l'usuari d'Instagram @_Isis_38, amb dos fotografies que han aconseguit més Likes al tancament del concurs.


El guanyador del segon premi, otorgat a la fotografia amb més vots de la Junta Directiva, és per l'usuari d'Instagram @nikidevall, Miquel Costa, amb la següent fotografia.


La Junta Directiva vol donar l'enhorabona als guanyadors, i també donar les gràcies a tots els participants del Concurs.

Salut, gas i República!

Dia de Noces Presidència i Imatge

Comunicats oficials
9 juny 2018
392
10

Des de Motards Independentistes
volem felicitar als recents casats.

La nostra Presidenta Olga Palahi i el
nostre responsable d'imatge Jordi Puig.

      S'HAN CASAT

Estem segur que anirà fenomenal,
doncs els ha casat el soci i pare de
la núvia Jaume Palahi.

[]

I com no podia ser de cap més manera,

la seva vida en comú arrenca a tot GAS

[

Carta de Jordi Cuixart president d'Òmnium Cultural

Comunicats oficials
8 juny 2018
220
1

El 22 d'Abril en la sortida de Sant Jordi a Montblanc, vàrem enviar una carta a Jordi Cuixart, aprofitant que era el seu aniversari.

Doncs en Jordi Cuixart ens ha respost, així que, des de Motards Independentistes volem fer extensible el seu agraïment a tots vosaltres.

Us adjuntem la carta.

Salut, Gas i República!


Marxandatge: Nova bossa.

Comunicats oficials
4 abr. 2018
465
1

Benvolgut/da {name},

Aquest e-mail és per informar-vos que l'Associació disposa d'un nou producte de Marxandatge: una bossa negra de cotó i polièster amb cordura plastificada, de mides 45 x 38 cms aproximadament. Esperem que us agradin!

Preu:

  • 10 euros pels socis.
  • 15 euros pels no socis.

Com adquirir-la:

Les podeu adquirir a les sortides de Motards Independentistes indicant sempre abans per e-mail a marxandatge@motardsindependentistes.cat per tal de fer la reserva i dur-la a la sortida on la podreu recollir.
També es poden adquirir a les parades de marxandatge que organitzem en sortides i actes específics com l'11 de setembre, el dinar de socis i sòcies, la parada solidària, etc.Agraïment de la Marató de TV3

Comunicats oficials
24 gen. 2018
479
0

La Marató de TV3 ens ha enviat un e-mail agraïnt la nostra col·laboració.

Des de Motards Independentistes volem fer extensible aquest agraïment a tots vosaltres, que any rere any participeu a les activitats que organitzem per recaptar fons per La Marató.

Us adjuntem la carta i certificat pel vostre interès.

Salut, Gas i República!Declaració dels Representants de Catalunya

Comunicats oficials
10 oct. 2017
554
0

Bona nit Motards,

Fa pocs minuts, el Govern de la Generalitat, presidit pel MH President Puigdemont, signava la Declaració d'Independència amb tots els diputats de Junts Pel Sí i la CUP.

Des de l'associació Motards Independentistes, manifestem el nostre màxim suport i confiança als nostres representants electes, i volem re-afirmar la nostra voluntat de seguir ferms al cantó del Govern i dels càrrecs electes elegits democràticament pel poble català i mobilitzar-nos tantes vegades com i on calgui per defensar la República Catalana i les nostres institucions.

Constituïm la República Catalana com a Estat Independent i Sobirà!

Referèndum de l'u d'octubre de dos mil disset

Comunicats oficials
26 set. 2017
728
6

L’Associació Motards Independentistes, fidel al seu compromís de defensa del país i de la democràcia, fa el següent manifest davant dels fets succeïts en aquesta darrera setmana, en relació a la situació política que viu Catalunya.

Condemnem qualsevol acció que pugui impedir l’exercici de ple dels drets fonamentals com la llibertat d’expressió i de manifestació, el dret a decidir, la llibertat de premsa i comunicació; etc.

Manifestem públicament el suport a totes les persones, entitats i institucions que treballen per garantir aquests drets; i especialment a aquelles persones que han sigut detingudes i privades de llibertat, amb mesures repressives, per defensar-los.

Reclamem l’exercici legítim i democràtic del dret a votar del poble català, que a més a més, compta amb la voluntat de la majoria del poble de Catalunya, i que es porta defensant sempre d’una manera cívica i pacífica.

Des de l’Associació, animem a tots els nostres associats i simpatitzants a defensar pacíficament les institucions catalanes en cas que siguin atacades amb mesures repressives, pel simple fet de donar la veu al poble a través de les urnes, un mecanisme democràtic com ho és el Referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

Mobilitzem-nos en cas de necessitat, seguint sempre les instruccions i recomanacions oficials.

Guanyadors del Concurs d'Instagram

Comunicats oficials
17 set. 2017
634
1

Enguany, aprofitant la VIII Manifestació Independentista en Moto, l'Associació Motards Independentistes va convocar el primer Concurs de fotografia a Instagram.

El guanyador del primer premi, otorgat a la fotografia amb més "M'agrades", és per l'usuari d'Instagram @alalenya, Albert Alenyà, amb la següent fotografia.

El guanyador del segon premi, otorgat a la fotografia amb més vots de la Junta Directiva, és per l'usuari d'Instagram @griseldabac_, Pepi, amb la següent fotografia.

La Junta Directiva vol donar l'enhorabona als guanyadors, i també donar les gràcies a tots els participants.

info@motardsindependentistes.cat