Preguntes freqüents

Quina és la diferència entre soci i simpatitzant? i quins avantatges té ser soci?

El soci o sòcia, pot participar de totes les activitats. En cas de limitació de places, sempre té prioritat, té descomptes en els productes de marxandatge i a les assemblees té dret a veu i vot.

També estem negociant amb botigues i fàbriques descomptes pels socis i sòcies, per tant més endavant, també es podrà beneficiar d'aquests descomptes.

Avantatges per a socis

Encara que no sigui soci, puc venir amb vosaltres als actes o rutes?

Si, a les nostres rutes o actes pot venir tothom que tingui moto, sempre i quan aquesta estigui adaptada a les característiques de la sortida. Només a les rutes o trobades que fem exclusivament per socis i sòcies està limitada la participació a aquests (mínim dues a l’any).

Per què no doneu suport a partits polítics concrets?

Som una associació apartidista. La independència i les motos ens uneixen, buscar diferències és afeblir l'independentisme i l'associació. Com amants que som de la carretera quan rodem en grup no ens importa què vota el company o companya del costat, l'únic que ens importa és que és independentista i vol rodar amb nosaltres.

Tinc una 125 o un ciclomotor, puc venir a les rutes?

Si la teva moto s'adapta a les característiques de la sortida, sí.

Per norma general, demanem que aguanti una ruta a una velocitat de creuer de 80 - 90 km/h; no és important la punta de velocitat, és important poder mantenir el ritme.

En els actes que transcorren per interior de ciutat els ciclomotors poden acompanyar-nos. En algunes grans rutes, com la de la Diada, fem punts de trobada cap al final per tal que aquestes cilindrades puguin gaudir dels últims moments de la sortida.

Quin tipus de moto he de tenir per poder venir amb vosaltres?

Tot tipus de motos, ja siguin Naked, Custom, Trail, Sport, Scooter, ... Com amb els partits polítics, no ens importa quina moto tens, ens importa que siguis independentista i tinguis ganes de rodar amb altres companys i companyes.

info@motardsindependentistes.cat