El Banc d'ADN per a la identificació dels desapareguts de la Guerra Civil

Informació sortides
12/2/18
1.908
0

Aquest passat cap de setmana 10 i 11 de Febrer, els sòcis i sòcies de Motards Independentistes van gaudir d'una ruta per les Terres de l'Ebre el dissabte, visitant el Museu de la Guerra Civil a Gandesa i assistint a una conferència del promotor del Banc d'ADN per la identificació dels desapareguts de la Guerra Civil, el Sr. Roger Heredia.

Diumenge, després d'una petita ruta es va celebrar la tradicional calçotada per celebrar l'aniversari de l'Associació (8 anys)!

Podeu trobar un breu àlbum de fotografies de la sortida al nostre facebook.

La xerrada del Sr. Roger Heredia va ser molt interessant i des de l'Associació Motards Independentistes volíem donar un suport a aquesta magnífica iniciativa per recuperar la Memòria Històrica i Dignificar els desapareguts i les seves famílies.
Per aquest motiu, volem traslladar a través d'aquest e-mail a tots els nostres associats i simpatitzants, la informació relacionada amb el Banc d'ADN per a la identificació dels desapareguts de la Guerra Civil.

Si us plau, agraïrem que feu arribar aquesta informació als vostres amics i familiars. Moltes gràcies.

Documentals.

Us oferim dos enllaços amb videos sobre el Banc d'ADN, que us recomanem de veure i compartir entre els vostres amics/gues i familiars.

El primer video es titula "Entre Pàndols i Cavalls" i és la història de Roger Heredia, i com i perquè va iniciar aquest projecte

El segon video, titulat "El camí d'un protocol", parla dels inicis del Banc d’ADN, la seva història fins el 2015. A partir de llavors el Banc ha anat evolucionant, el nou Govern Independentista de la Generalitat de Catalunya ha agafat el compromís de la memòria històrica i ha dut a terme la creació pública del Cens de Desapareguts i del Banc d’ADN a través de l’Hospital de la Vall d’Hebron, que agafa les mostres d’ADN dels familiars de forma gratuïta.

Contacte amb el Cens de Desapareguts i Banc d'ADN.

Si voleu contactar amb el Cens de Desapareguts i el Banc d’ADN, podeu consultar el següent link de la Generalitat de Catalunya.

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat