La Ruta del Gòtic a BCN

Sortides exclusives
11/3/18
571
0

L'associació Motards Independentistes té el plaer de comunicar-vos la propera activitat cultural a Barcelona plena de racons històrics tant per la ciutat de Barcelona com pel País.

El diumenge dia 11 de Març esteu convidats a participar a "La Ruta del Gòtic a BCN" de la mà del nostre amic guia Tomàs, que ens mostrarà els secrets dels llocs, fets i noms d'aquesta etapa de la nostra història. Donades les característiques de l'activitat, aquesta és exclusiva a socis i acompanyants.

El recorregut serà aproximadament:
Plaça de Ramon Berenguer lll el Gran, plaça de l'Àngel, Llibreteria, Veguer, Casa Padellàs, plaça del Rei, palau del Lloctinent, temple d'August, perímetre exterior de la Catedral (les quatre portes), c/del Bisbe, herois Guerra del Francès i plaça de Sant Felip Neri. Vegeu el mapa.

Punt de trobada: Plaça Ramon Berenguer III a les 10:00 hores, diumenge 11 de Març.

Preu: La activitat te un preu de 7€ que s'abonarà en efectiu durant l'activitat.

Per altra banda, per a tots aquells que es vulguin quedar a dinar, el Restaurat "Els Porxos" ens ofereix un menú al preu de 20€, aquesta reserva és necessària fer-la abans del 4 de març.

Adreça del Restaurant: C/ Mallorca, 410. 08013 Barcelona

Aquí trobareu un PDF amb el Menú

Reservar

Per reservar heu de fer ingrés, com sempre, al compte corrent de Motards del Banc de Sabadell abans del 4 de març, indicant al concepte GOTIC NOM+NUM.PERSONES.
IBAN ES09 0081 5143 0800 0109 1415

Un cop fet l'ingrés, enviar correu amb el comprovant i el concepte a Secretaria secretaria@motardsindependentistes.cat, i també indiqueu els plats que escolliu del menú.

Aquesta activitat és exclusiva pels socis al corrent de pagament de la quota del 2018.

Salut, Gas i República

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat