(Recordatori) V BASCAT

Sortides exclusives
19/5/18
557
0

Benvolgut/da {name},

S'acosta la tradicional sortida de cap de setmana a Euskadi dels Motards Independentistes que aquest any es realitzarà del 19 al 21 de Maig (ambdós inclosos).

Hora i lloc de trobada de la sortida:

Dia i Hora: dissabte 19 de Maig a les 09:00h.
Lloc de sortida: Estació de Servei La Cerdera. N-240 Carretera de Huesca, Km. 101, 25110 Alpicat, Lleida. Vegeu el mapa

El dissabte 19 de maig esmorzarem abans de sortir, a la mateixa estació de servei de La Cerdera. L'esmorzar va a càrrec de cada persona, i no està inclòs en el preu de la sortida.

Dissabte 19 de Maig:

Es farà la ruta fins a Liédana, al Hotel Complejo LATORRE, on es farà el dinar. El preu del dinar són 17,40 euros per persona, ja inclòs en el total de la sortida.

Després de dinar es seguirà la ruta fins a Murgia, on ens espera el sopar amb que consisteix amb el Txoko Amezaga (Pinxo catering Antolin). El preu del sopar és de 15 euros per persona, ja inclòs en el total de la sortida.

Aprofitant el sopar de benvinguda, l'Associació Motards Independentistes farem una ofrena al Gorka, càrrec electe del municipi que sempre ens donava la benvinguda i ens oferia tota la seva ajuda, i que malauradament ha traspassat a finals de 2017.

RUTA DEL DISSABTE 19 DE MAIG: vegeu el mapa de la ruta.
Descripció de la ruta:

  • ALPICAT (La Cerdera) - AYERBE (Benzinera Laboil). 1 h 23 min (135 km).
  • AYERBE (Benzinera Laboil) - LIÉDENA (Dinar Hotel LATORRE). 94 kms. 1 hora 20 minuts
  • LIÉDENA - ZUIA. 1 h 35 min (156 km)

Diumenge 20 de Maig:

Després d'esmorzar cadascú al seu allotjament, es quedarà a Zuia per tal de sortir de ruta tots junts fins a la "Casa de Juntas de Guernika". vegeu el mapa.
Després de la visita es tornarà a Zuia on es farà el dinar a Antolin. vegeu el mapa. El dinar té un preu de 22 euros per persona, ja inclòs en el total de la sortida.

Al vespre es farà el tradicional "Sopar Català per 70" a Gaztegune, Murgia. vegeu mapa. El sopar català té un cost de 15 euros per persona, ja inclòs en el total de la sortida.

Dilluns 21 de Maig:

El dilluns després d'esmorzar cadascú al seu allotjament, es quedarà a Zuia per sortir tots junts de retorn cap a Catalunya.
Hi ha l'opció de quedar-se a dinar plegats al Restaurant "El Rincón" a Ayerbe. El preu del menú són 13,20€ i NO està inclòs en el preu de la sortida, ja que moltes persones per motius personals, laborals i altres decideixen fer la tornada per compte propi i a altres hores.

Allotjament:

Donat que no hi ha un sol allotjament disponible per a tots els assistents, hi ha pre-reserves fetes en els allotjaments següents:

S'adjudicaran les habitacions per ordre d'inscripció.

PREU I RESERVES DE LA SORTIDA:

El total de la sortida al BASCAT és de 130 euros per persona. La sortida és exclusiva per a socis i sòcies de Motards Independentistes, que poden portar un/a acompanyant.

Per reservar heu de fer un ingrés de pre-reserva de 75 euros per persona, al compte corrent de Motards Independentistes del Banc de Sabadell, indicant al concepte BASCAT_NºPersones_Nom Soci. Aquesta pre-reserva és per tal de poder assegurar els allotjaments amb temps suficient.

IBAN ES09 0081 5143 0800 0109 1415

Un cop fet l'ingrés, enviar correu amb el comprovant i el concepte a Secretaria secretaria@motardsindependentistes.cat.

Aquesta activitat és exclusiva pels socis al corrent de pagament de la quota del 2018.

Salut, Gas i República!

Motards Independentistes.

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat