Acte a Montmeló - Formem República

Informació sortides
16/6/18
1.134
0

Benvolguts Motards,

Hem rebut informació de l'ANC de Montmeló sobre l'acte d'aquest diumenge 17 de Juny "Formem República".
L'Associació Motards Independentistes tenim organitzada la tradicional pujada a Montserrat per aquest mateix diumenge, però volem compartir aquesta activitat amb tots vosaltres pels que hi vulgueu assistir.

L'acte a Montmeló consisteix en fer una cadena humana ubicada al turó de les Tres Creus. L'acció consisteix en pujar els 16 marcs dels Presos Polítics i Exiliats, tal i com es va fer a Montserrat.
L'organització ja té els marcs amb les fotos, però volen comptar amb l'ajuda de motards independentistes per portar els marcs fins al peu del Turó de les Tres Creus on començarà la cadena.

La ANC de Montmeló busca alguns motoristes disposats a transportar alguns marcs de fotos fins al peu del turó entre 9:30 i 10h del matí. Els marcs s'han de recollir entre avui i divendres per poder-los portar a Montmeló el dissabte. La idea és que qui els reculli també ho gravi en imatges i video per tal de fer-ne difusió per les xarxes socials. Tothom que estigui disponible i hi vulgui col·laborar, que contacti amb:

Joan Carles Díez i Vilardebò
ANC Montmeló
607 59 85 29
Email: territorialmontmelo@gmail.com

Moltes gràcies.


Comentaris

info@motardsindependentistes.cat