Canvi del Delegat del Maresme i La Selva

Comunicats a socis
9/7/18
157
0

Benvoluguts Motards Independentistes,

En data 8 de Juliol de 2018, el membre de Junta Directiva i Delegat del Maresme i la Selva, l'Esteve Thos, ha presentat la seva dimissiˇ i ha deixat de formar part de la Junta Directiva. Els motius que l'han portat a prendre aquesta decisiˇ sˇn personals. Tot i deixar el seu cÓrrec mantÚ la seva condiciˇ d'associat.

Tal i com marquen els Estatuts (art.15.3) i el Reglament de RŔgim Intern (Cap.V, Art.1.6) les vacants que es produeixin en la Junta Directiva s'han de cobrir en la primera reuniˇ de l'Assemblea General que tingui lloc. Mentrestant, un membre de l'associaciˇ proposat i acceptat per la Junta Directiva, pot ocupar provisionalment el cÓrrec vacant, que haurÓ de ser ratificat per l'Assemblea General.
El cÓrrec de Delegat no Ús un cÓrrec obligatori a cobrir, segons marquen els Estatuts, no obstant, el mateix Esteve Thos ha proposat a la s˛cia Elena Carreras per ocupar el cÓrrec de forma provisional fins que sigui ratificat en assemblea ordinÓria de socis. En la reuniˇ celebrada a Palamˇs el diumenge 8 de Juliol, els membres de la Junta Directiva han acceptat la proposta per tal que l'Elena Carreras ocupi el cÓrrec provisionalment.

No obstant, si algun soci o s˛cia estÓ interessat en ocupar el cÓrrec de Delegat del Maresme i La Selva i formar part aixÝ de la Junta Directiva, ha de presentar la seva candidatura a la Junta Directiva enviant un e-mail a PresidŔncia presidencia@motardsindependentistes.cat.

Tal i com marca el RŔgim de Reglament Intern, el CapÝtol IV, articles 3 i 4, les funcions i responsabilitats dels Delegats sˇn les segŘents:

Correspon a les delegacions territorials el desenvolupament de tota classe d’activitats i accions per al compliment de les finalitats de l’Associaciˇ en el respectiu Ómbit territorial. Les delegacions territorials hauran d’informar sempre a la Junta Directiva de les accions previstes per aprovar-les i informar als socis de l’Associaciˇ.
Treballar per a l’extensiˇ territorial del projecte de l’Associaciˇ, ja sigui ampliant el nombre de membres de l’Associaciˇ o donant suport a la creaciˇ de noves delegacions territorials a les comarques ve´nes.
Promoure a tots els nivells la conscienciaciˇ i la dinamitzaciˇ social a favor de l’Estat CatalÓ Independent, i proposar les accions i activitats que contribueixin a aquesta finalitat dins del marc d’actuacions de l’Associaciˇ.
Els delegats territorials han de viure a la comarca en qŘestiˇ.

Les propostes dels socis a ocupar aquest cÓrrec es posarÓn a votaciˇ desprÚs de la seva presentaciˇ en l'Assemblea General OrdinÓria de finals de 2018 (data i lloc a concretar).

Moltes grÓcies.

Salut, gas i independŔncia.

0 revisio(ns)

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat