Ruta i Aparcament - IX Manifestació Independentista en Moto

Informació sortides
10/9/18
1.418
0

Benvolgut/da {name},

En aquest e-mail us volem indicar la ruta de demà, Diada Nacional de Catalunya, per la nostra IX Manifestació Independentista en moto, preparada i acordada amb els agents de seguretat (Mossos i Guàrdia Urbana).

Us demanem que tots aquells que disposeu de Google Maps al vostre mòbil, poseu la Ruta següent al vostre dispositiu. És important de cares a l'entrada a Barcelona, on degut als semàfors i diferents entrades, sovint la columna es trenca i aquells que no coneixen el recorregut es perden. Per tal de facilitar la conducció de tothom i arribar correctament fins a l'aparcament, us demanem a tots la vostra col·laboració en aquest aspecte.

Ruta: Cliqueu aquí per veure la ruta

Com a novetat, aquest any tindrem zona d'aparcament habilitada a Barcelona.

Un cop arribem al Passeig Lluís Companys - Arc de Triomf, hi donarem la volta i ens dirigirem a l'aparcament.

IMPORTANT: s'han de treure les motos de la zona d'aparcament abans de les 23:00h.

SIDECARS i TRIKERS - Degut a la tipologia d'aparcament, caldrà que aparqueu a l'Àrea 3. Cal anar fins al Carrer de Lepant i baixar fins la cruïlla amb Marina.

Trobareu personal de l'associació indicant l'accés a l'aparcament.Alhora, us volem recordar que els Motards Independentistes tenim acordat amb l'Assemblea Nacional Catalana, situar-nos al Tram 30 de la Manifestació a Barcelona.

Finalment, també us informem que hi haurà parada de marxandatge de les noves samarretes a Vic, i una altra parada amb la resta de marxandatge a la Fira d'Entitats d'Arc de Triomf.

Moltíssimes gràcies a tots per la vostra col·laboració per tal de fer que la IX Manifestació Independentista en Moto sigui tot un èxit.

Fins demà!

Salut, gas i República!

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat