Acompanyament de la presó de Vic fins a Brussel·les

Sortides exclusives
23/9/18
533
0

Bon dia Motards Independentistes,

El diumenge 23 de setembre, els Motards Independentistes participarem en l'acte de sortida i acompanyament de la presó de Vic (de la campanya dels presos polítics) fins a Brusel·les, convidats per Òmnium Cultural Osona a participar-hi, juntament amb ANC Osona i Vic, ANC Brussel·les, CDR Alt Ter i Associació Catalana de Drets Civils.

Punt de trobada: Bar "Nou Pamplona". Crta Barcelona 11, 08500 Vic. vegeu el mapa
Hora de trobada: a les 10:30h. A les 10:50h sortirem per anar a la Plaça Major de Vic i entrar-hi tots junts. Si voleu esmorzar, cal que hi aneu abans per tenir temps.

La presó estarà aproximadament al centre de la plaça, per davant d'un entarimat on es faràn parlaments, i les motos ens situarem darrera de la Presó.

La presó la carregaran en un camió i a les 13:00h sortiran en direcció Girona. L'objectiu és acompanyar la presó durant uns kilometres. A falta de saber el trajecte, si la comitiva passa per la nacional, els seguirem fins a Figueres, on ens desviarem per anar al Centre Penitenciari Puig de les Basses. Si la comitiva passa per l'autopista, llavors els acompanyarem alguns quilòmetres, i després anirem igualment per la nacional fins a Figueres i el CP Puig de les Basses.

Important:

hem de saber quantes motos entrarem a la plaça, pel que demanem que confirmeu la vostra assistència el més aviat possible, enviant un correu a Secretaria secretaria@motardsindependentistes.cat.

Tenim pendent de notificar-vos el dinar. Us informarem el més aviat possible.


Moltes gràcies.

Salut, gas i República!

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat