EXCLUSIU SOCIS. 3r BasCat. Viatge a Euskal Herria

Àlbums sortides
14/5/16
2.749
0

Els dies 14, 15 i 16 de Maig. EXCLUSIVA PER SOCIS.

Un any més els socis i sòcies de Motards Independentistes hem tornat a la Vall de Zuia per trobar-nos amb els amics i amigues d'aquesta preciosa zona d'Euskal Herria.

Com cada any i ja és un costum dir-ho ens han tractat, i ja ens perdonareu l'expresió: DE PUTA MARE!!!

El cap de setmana del 14, 15 i 16 de Maig 2016, vam fer el viatge anual dels socis, a Euskal Herria.

Més d'una vintena de motos, amb un total de 34 socis i acompanyants, hem passat tres dies amb els nostres amics de la Vall del Zuia.

Vam sortir de Torrefarrera, Lleida, el dissabte a les 9:30 després d'esmorzar.
El viatge va ser agradable i molt ordenat, fent les parades necessàries per omplir dipòsits, descansar, fer un beure i dinar.
La meteorologia ens va respectar i només vam trobar quatre gotes pel camí.
Vam arribar a Murgia cap a les 17:30, on ens van fer una rebuda a la plaça de l'ajuntament amb una parella tocant la txalaparta. Moment emotiu i de retrobament amb els nostres amics d'allà.

Un cop instal·lats als nostres allotjaments, vam anar al poble de Bitoriano, que estaven de festa major.
Ens van treure a ballar dantzas, com en diuen allà. Va ser una estona de relax i molt divertida.
Sopar de "pintxo-pote", i els més valents, van tornar a la festa major... La resta, cap a descansar.
Va ser un dia intens i el que ens esperava no tenia pinta de ser més suau.

L'endemà vam fer ruta per la vall fins arribar al Santuari de Oro, la patrona de Zuia. Allà vam desplegar, en mig d'un prat, una ikurriña i una estelada, tot gravat per un drone per l'Andoni Gaztelua. Moments i imatges impagables...

Al migdia, ens van sorprendre amb un espectacular dinar de germanor al Txoko d?Ametzaga, oferint-nos una alubiada "con sacramentos" (un munt de tall) i postres casolanes, tot amenitzat per el grup Ordago Folk.
En acabar aquest dinar, vam organitzar un concurs de motos i motards, l'excusa perfecte per fer tots el ximple una mica. Vam riure molt, amb la posada en escena d'alguns companys.
Es va acabar en empat i els dos guanyadors, en Magí i el Sergi, es van partir un formatge Idiazàbal que n'era el premi.

Després es va anar en comitiva fins a Bitoriano altre cop, on tenen un fantàstic costum: les cases particulars conviden a la penya a patxaran i formatge, als jardins de casa seva, a tothom que hi vagi. El que no sabien es que aquest any hi seriem els Motards... Si no, potser s'ho haguessin estalviat.

En acabar, tots cap al gaztetxe de Murgia per atacar el sopar català, organitzat per nosaltres. Havíem portat un munt de quilos d'embotit i formatges catalans i vam fer un pa amb tomàquet del bo, per compartir amb tothom.
Alguns van allargar la nit més que d'altres i l'endemà ens vam trobar a la plaça de la Vila per acomiadar-nos.

Un cop esmorzats, vam fer una rotllana, al més pur estil nostre, i vam cantar l'hora dels adéus, com ja es costum, agafats tots de les mans. Moments emotius, de llagrimeta i abraçades, que ens recorden que acabem aquests dies tan especials, tot i que sabem que ens veurem en un futur, que esperem, no gaire llunyà.

Aquí teniu un altre vídeo/muntatge:

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat