Comunicat: Manifestació 16 de Març a Madrid

Comunicats oficials
16/3/19
1.123
0

Benvolguts Motards Independentistes,

En els últims dies alguns associats i simpatitzants en han demanat si teniem prevista l'organització d'una marxa motera fins a Madrid per la manifestació del 16 de Març.

Com a Associació, tal i com s'ha decidit per Junta Directiva, us fem saber que per qüestions logístiques i de temps, en aquesta ocasió no organitzarem cap marxa fins a Madrid per assistir a la manifestació. No obstant, com a entitat que defensa la independència de Catalunya, la República i els drets civils, animem a tothom a participar-hi.

Segons la premsa, la manifestació està convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural. També hi dónen suport l’Associació Catalana pels Drets Civils, ERC, JxCat, la CUP, la Crida, el PDECat, Demòcrates i representants dels comuns. Està previst que la manifestació comenci a les 18.00h a Atocha i arribi a la plaça de Cibeles. És un recorregut d’un quilòmetre i mig. La intenció és que discorri fins les 21.00h pel passeig del Prado fins a la plaça de Cibeles, on previsiblement faran els discursos finals.
Us facilitem informació sobre l'aparcament que l'Assemblea recomana per diversos vehicles.Animem a tothom que pugui a assistir a aquesta manifestació a Madrid.

Moltes gràcies.

Salut, gas i República!

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat