[Eleccions a Junta 2019] Candidatures vàlides

Comunicats a socis
12/4/19
529
0

Benvolgut/da {name},

En aquest e-mail, tal i com marca el calendari electoral de l'associació, us comuniquem que a data de 12 d'Abril, no s'ha presentat cap esmena ni reclamació a la única candidatura presentada -encapçalada per Ramón Graells- per a les eleccions a Junta Directiva.

Us deixem l'enllaç de la seva candidatura validada: [Candidatura_Ramon-Graells.pdf].

L'elecció de la nova Junta Directiva es farà mitjançant eleccions en la propera Assemblea Extraordinària de Socis/Sòcies el diumenge 12 de Maig de 2019 (Baix Empordà, lloc a concretar).

Tal i com marca el calendari electoral, el dia 28 d'abril de 2019 comunicarem la constitució de la mesa electoral (el soci més antic, el més jove i el més gran), que seràn els encarregats de vetllar pel bon funcionament de les eleccions, tal i com marca la legalitat i els estatuts de l'associació, el dia de l'Assemblea Extraordinària. Els socis que hagin sigut designats per a conformar la mesa electoral, cal que confirmin la seva assistència a l'assemblea. En cas que no puguin assistir-hi, es passarà al següent soci de la llista segons la característica.

Per a qualsevol dubte sobre les eleccions, podeu enviar un e-mail a Presidència presidencia@motardsindependentistes.cat, amb còpia a Secretaria secretaria@motardsindependentistes.cat.

Moltes gràcies.

Salut, gas i República!

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat