Comunicat sobre la sentència al Procés

Comunicats oficials
14/10/19
1.453
5

FERMS FINS A LA VICTÒRIA

L'associació Motards Independentistes, com una de les entitats de Catalunya que defensa la llibertat d'expressió i reunió, i el dret a l'autodeterminació, avui, després de la sentència condemnatòria dictada pel Tribunal Suprem amb relació al procés obert contra els líders cívics i polítics catalans, manifesta que:

  • ni la presó preventiva ni la presó dictada avui ajuda a solucionar el conflicte obert. La sentència d'avui demostra que: no és justícia, és venjança. No es busca una solució, sinó l'escarment.
  • Per això més que mai, l'associació demana a tots els seus socis i simpatitzants que s'uneixin a la lluita per la causa dels drets civils i polítics a Catalunya, i que s'adhereixin a les respostes preparades des de les entitats civils de Catalunya. Seguiu les respostes de l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Crida per la democràcia i Tsunami Democràtic.

Així mateix, des de l'associació volem manifestar tot el nostre suport i solidaritat a les famílies dels presos i preses polítiques, i sobretot, donar tot el nostre escalf als seus fills i filles a qui, amb aquesta sentència, també els han privat de la seva infància envoltats dels seus pares i mares.

Nosaltres ens mantindrem ferms i mobilitzats, tantes vegades com sigui necessari, fins a la victòria.

Salut, gas i República!

Comentaris

Jose Laureano Albiac Rodriguez 14/10/19
Fins la república companys
Miquel Almirall Bertran 14/10/19
Indignació i tristesa per la sentència.
Salut, gas i República
JOAN SERRA I JOVÉ 14/10/19
Ferms i ni un pas enrera.
Pere Montané Matas 14/10/19
I quan farem una marxa lenta?
Francesc Fabregat Talarn 17/10/19
Sentència completament injusta. Spain te dos vares de medir, una pels seus i una altra pels catalans independentistes.
Marxem !!!!!

info@motardsindependentistes.cat