Baixa del Secretari de l’Associació // Voluntaris/es?

Comunicats a socis
18/2/20
626
0

Benvolguts Motards Independentistes,

En data 15 de febrer de 2020, el membre de Junta Directiva i Secretari de l’Associació, Juan Carlos Rodríguez, ha presentat la seva dimissió i ha deixat de formar part de la Junta Directiva. Els motius que l’han portat a prendre aquesta decisió son estrictament personals. Tot i deixar el seu càrrec, manté la seva condició d’associat.

Aquesta junta directiva en representació de tots els seus associats, agraeixen la bona tasca efectuada pel secretari durant aquests anys.

Tal i com marquen els Estatuts (art. 15.3) i el Reglament de Regim Intern (Cap.V Art. 1.6) les vacants que es produeixin en la Junta Directiva s’han de cobrir en la primera reunió de l’Assemblea General que tingui lloc. Mentrestant un membre de l’Associació proposat i acceptat per la Junta Directiva, pot ocupar provisionalment el càrrec vacant, que haurà de ser ratificat per l’Asemblea General.

Actualment la Junta Directiva no té cap proposta per substituir provisionalment el càrrec, pel que la tresorera de l’Associació Rosa Valverde , juntament amb el President Ramon Graells, gestionaran la Secretaria, tal i com s’ha aprovat en la reunió celebrada a Santa Maria d'Oló en la mateixa data.

Si algun soci o sòcia està interessat en ocupar el càrrec de Secretari/a de l’Associació i formar part així de la Junta Directiva, ha de presentar la seva candidatura, enviant un e-mail a Presidència. presidencia@motardsindependentistes.cat.

Moltes gràcies.

Salut, gas i República.

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat