Segona pujada a Montserrat - Envoltem Montserrat

Àlbums sortides
12/6/16
2.830
0

És el segon any que els Motards Independentistes anem a Montserrat, una de les muntanyes més emblemàtiques del nostre país. Enguany érem una cinquantena de motoristes que fèiem ruta des de Collbató fins al Monestir.

El 12 de Juny de 2016 les delegacions dels Motards Independentistes del Baix Llobregat i l'Anoia, va preparar la 2a Pujada a Montserrat - Envoltem Montserrat.
Independentment de les opcions religioses de cadascú, entenem que Montserrat sempre ha estat un dels garants del catalanisme al llarg de la nostra història, i un símbol cultural i espiritual.

Per això els Motards ens hi volem fer presents en la nostra ruta cap el reconeixement nacional de Catalunya.

Cada any, tant el patronat de la Muntanya con la Comunitat de Montserrat ens obre les portes per poder rodar amb les nostres motos i estelades.

Aquest any ens vam trobar de bon matí a l'aparcament del Bonpreu de Collbató per fer un esmorzar i començar la ruta, que va passar per:
- L'aeri de Monistrol
- Monistrol
- Marganell
- Entrada al pàrking, on ens vam agrupar
- Monestir de Montserrat
Vam aparcar les motos a la plaça del Cremallera i la vam deixar ben plena, érem unes 50 motos.
Allà vam fer fotos de família i parlaments.
En acabar ens vam dirigir cap a la plaça de sta. Maria, davant del Monestir, on ens vam fer un altra foto de grup, aquest cop amb la bandera dels Motards.

Després ens vam dirigir cap el Monestir on ens esperava un monjo per tenir una xerradeta amb ell.
Ens va fer una mica d'història de la comunitat i la seva postura davant dels esdeveniments més recents en el nostre País. Nosaltres li vam fer cinc cèntims de com funciona la nostra associació, i vam fer una foto de grup, acomiadant-nos fins el proper any.

En acabar vam anar a dinar al restaurant d'allà mateix i vam aprofitar per felicitar un soci que feia anys just aquell dia.

Després de dinar es va donar la sortida per acabada i tothom va arribar sencer a casa, que es la fita que sempre ens posem.

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat