11 de Setembre sota la nova normalitat

Informació sortides
23/8/20
1.241
2

Benvolgut/da {name},

Us volem informar que la tradicional Manifestació Independentista en Moto dels Motards Independentistes, que realitzem cada any per la Diada Nacional de Catalunya (11 de setembre), enguany tindrà canvis importants degut a la situació ocasionada pel COVID-19. Ens resulta trist no poder celebrar la onzena manifestació quan es celebraran 10 anys de la nostra associació.

Malauradament, aquest any NO es farà la trobada de motoristes a la plaça Major de Vic.
Els motius principals que ens han mogut a prendre aquesta decisió són:

  • L'ajuntament de Vic ens ha donat el permís amb l'afegitó que el consistori podria decidir cancel·lar l'esdeveniment per motius de salut pública.
  • Les autoritats sanitàries recomanen no fer desplaçaments llargs i la trobada de Motards Independentistes és a nivell nacional.
  • Els aforaments queden restringits al 50% de la seva capacitat. Tot i ser una mesura que deixaria fora molta gent, no és la més restrictiva. Les distàncies de seguretat encara ho són més.
  • La junta directiva de l'associació ha decidit desistir de fer l'esdeveniment, per responsabilitat i per les recomanacions de les autoritats sanitàries, així com per complir les normatives vinculades al COVID-19.

Tot i que no es farà l'esdeveniment a la Plaça Major de Vic, Motards Independentistes està preparant una sortida limitada només per a socis, de la que sereu informats el més aviat possible.

Salut, Gas, Independència i República Catalana!

Comentaris

Pere Costa Mas 24/8/20
Ben fet esperem per la nostra salut lo que sigui
Jordi Allepuz Puigtió 25/8/20 www.fmwr.eu
D'acord amb les decisions preses. No sóc soci, però no m'estic de dir-vos que considero correctes les mesures.

info@motardsindependentistes.cat