Baixa delegats del Baix Llobregat, Anoia i terres de Lleida.

Comunicats a socis
7/10/20
45
0

Benvolguts Motards Independentistes,

En data 4 d'octubre de 2020, el membre de Junta Directiva i delegat territorial del Baix Llobregat i Anoia de l’Associaciķ, Martí Mercadal, ha presentat la seva dimissiķ i ha deixat de formar part de la Junta Directiva. De la mateixa manera, també ha presentat dimissiķ el delegat territorial de les terres de Lleida, Jordi Viscasillas. Els motius que els han portat a prendre aquesta decisiķ és per discrepāncies amb la resta de membres de la Junta directiva. Tot i deixar els seus cārrecs mantenen la seva condiciķ d’associats.

Aquesta junta directiva en representaciķ de tots els seus associats, agraeixen la bona tasca efectuada pel delegat de la mateixa, durant aquests anys.

Tal i com marquen els Estatuts (art. 15.3) i el Reglament de Regim Intern (Cap.V Art. 1.6) les vacants que es produeixin en la Junta Directiva s’han de cobrir en la primera reuniķ de l’Assemblea General que tingui lloc. Mentrestant un membre de l’Associaciķ proposat i acceptat per la Junta Directiva, pot ocupar provisionalment el cārrec vacant, que haurā de ser ratificat per l’Assemblea General.

Si algun/a soci o sōcia de la demarcaciķ estā interessat en ser delegat/da del Baix Llobregat i/o l'Anoia, que es posi en contacte amb presidčncia. presidencia@motardsindependentistes.cat.

Per altra banda, en recomanaciķ del delegat Jordi Viscasillas, i amb el vot unānime de tota la Junta Directiva, es proposa al soci Francesc Fabregat com a delegat de les terres de Lleida. Ostentarā el cārrec de forma provisional fins a la seva ratificaciķ a la propera assemblea general.

Grācies.

Salut, gas i República!

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat