Anul·lació dinar de nadal

Comunicats a socis
6/12/20
440
0

Benvolgut/da {name},

Us enviem aquest correu urgent per informar-vos que la Junta Directiva de l'associació ha decidit no realitzar el tradicional Dinar de Nadal per associats degut a les restriccions per la COVID-19.

Prèviament vam anul·lar també l'assemblea general de socis, amb previsió de poder-la celebrar aquest mes de desembre i fer juntament el dinar de nadal. Malauradament, la situació de pandèmia no millora i no està previst que es pugui circular lliurement dins de Catalunya fins el 21 de desembre. Per aquest motiu, la Junta Directiva ha decidit que és millor tornar a post-posar l'assemblea per més endavant, i fer-la el més aviat possible quan la situació de pandèmia ho permeti.

D'acord amb la Resolució SLT/3177/2020, de 4 de desembre, queden prorrogades fins el 20 de desembre les restriccions i mesures del tram 1 de desescalada.

Motius per la ANUL·LACIÓ DE L'ASSEMBLEA i del DINAR DE NADAL:

Segons la RESOLUCIÓ SLT/2325/2020, de 25 de setembre, per la qual es prorroguen i modifiquen les mesures especials per la COVID-19, es restringeixen les reunions a l'àmbit públic i privat de més de 6 persones.

L'assemblea general de socis no està inclosa en les excepcions d'aquesta mesura, pel que l'associació ha decidit postposar l'assemblea per més endavant. En cas que enguany aquest any 2020 no es pugui realitzar l'assemblea de socis de forma presencial, degut a les restriccions sanitàries, la Junta buscarà alternatives.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.
Tenim moltes ganes de que ens poguem trobar tots i gaudir d'una bona sortida.

Finalment, aprofitem la ocasió per començar a desitjar-vos a tots unes bones festes.

Motards Independentistes.

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat