Renovació de la quota d'associat/da

Comunicats oficials
15/1/21
601
1

Benvolgut/da {name},

Després d'un 2020 molt intens però alhora amb els motors parats per la pandèmia de la COVID-19, esperem que el 2021 sigui un any on poguem començar a donar gas arreu de Catalunya.

Per aquest motiu, un any més, t'animem a ser soci/sòcia de l'Associació ja que moltes de les sortides que realitzem al llarg de l'any són exclusives pels associats, i per això et demanem de renovar la quota.
• La quota normal és de 25 euros.
• Les persones en situació d'atur poden optar a la quota reduïda de 15 euros i haurà d'acreditar mitjançant un document oficial aquesta situació.

MÈTODES DE PAGAMENT:

Transferència bancària:

La quota es pot abonar mitjançant Transferència bancària al número de compte de l'associació.
Concepte "QUOTA 2021 - Nom i cognoms"
Banc: Banc Sabadell
IBAN: ES09 0081 5143 0800 0109 1415

Un cop feta la transferència, si us plau envieu el comprovant a Tresoreria tresoreria@motardsindependentistes.cat, i indiqueu la vostra adreça postal per tal que us fem arribar el nou Carnet de Soci 2021.

Domiciliació bancària:

La quota també es pot abonar mitjançant Domiciliació bancària:
Els socis que ja hàgiu omplert el formulari SEPA de domiciliació bancària, veureu que us girarem el rebut al vostre compte bancari.
Les persones interessades en la domiciliació bancària, podeu omplir el següent document SEPA, i si us plau envieu-lo omplert a Tresoreria tresoreria@motardsindependentistes.cat.

Vegeu el document aquí: SEPA-MOTARDS.pdf

Moltes gràcies! I esperem tenir-vos entre nosaltres ben aviat i seguir sumant més Motards Independentistes!

Salut, gas, independència i REPÚBLICA!

Motards Independentistes

Comentaris

Antonio Silván Lorenzo 17/1/21
Hola a todos, como asociado, me gustaría que me aclarasen el porque me vuelven a cobrar una cuota de socio si la cuota pagada en el año 2020 no a sido utilizada practicamente en todo el año (ya entiendo que no es culpa de nadie lo del COVID-19), pero tampoco es culpa de los socios, y cuanto menos una explicación no estaría de más y se agradecería, por que ya les digo que no entiendo para que se utiliza el dinero de la cuota si no se organizan eventos durante aproximadamente 9 meses.
Por favor espero su respuesta y me gustaría hiciesen llegar este comentario a todos los asociados
Por supuesto que independientemente de esta queja seguiré pagando mi cuota de asociado
Muchas gracias y un saludo

info@motardsindependentistes.cat