[IMPORTANT CANVI] Assemblea anual de socis i s˛cies

Sortides exclusives
9/4/21
327
0

Benvolgut/da {name},

Tal i com us vam comunicar en un passat correu electr˛nic, el diumenge 18 d'abril de 2021 hi ha previst la celebraciˇ de l'assemblea anual ordinÓria de socis i s˛cies del 2020 i 2021 de Motards Independentistes.

No obstant, degut al retorn de les mesures de confinament comarcal fins (de moment) el 18 d'abril de 2021, ens veiem obligats a CANCEL·LAR l'assemblea de FORMA PRESENCIAL. Tot i aixÝ, la Junta ha decidit mantenir la mateixa data i hora (18 d'abril a les 10:00h) per fer l'assemblea, per˛ realitzar-la de forma virtual.

Per aquest motiu volem informar a les persones que us heu inscrit al dinar, que des de l'email de Tresoreria ens posarem en contacte amb vosaltres per tal que ens faciliteu un n˙mero de compte on realitzar la devoluciˇ de l'ingrÚs per l'import que heu efectuat.

Pel que fa a la resta d'associats/des, el mateix dia 18 d'abril al matÝ, mitja hora abans de l'inici de l'assemblea, rebreu un correu electr˛nic amb l'enllaš per connectar-vos a l'assemblea de socis.

CAL INSCRIPCIË VIRTUAL:

Degut a la limitaciˇ de persones connectades a la reuniˇ online (que limita la plataforma), cal que els socis interessats en ser-hi virtualment s'incriguin mitjanšant correu electr˛nic a Tresoreria tresoreria@motardsindependentistes.cat.

Els associats/des que ja us havieu inscrit previament a l'assemblea, no cal que us torneu a inscriure. No obstant, si finalment no teniu previst assistir-hi virtualment, sÝ que us agrairem que ho informeu per e-mail a Tresoreria. GrÓcies.

Ordre del dia de l'assamblea:

  1. Lectura i aprovaciˇ de l'acta de l'assamblea anterior.
  2. Informe de tresoreria
  3. Informe de secretaria
  4. Informe de presidŔncia
  5. Ratificaciˇ de nous membres de Junta Directiva

Us recordem que en cas de no poder assistir-hi, es pot delegar el vot en un altra persona (soci), mitjanšant la signatura del Document de delegaci˛ de vot. Cal enviar aquest document a Tresoreria tresoreria@motardsindependentistes.cat.

Inscripciˇ:

Els socis interessats en ser presents virtualment a l'assemblea, cal que s'incriguin mitjanšant correu electr˛nic a Secretaria secretaria@motardsindependentistes.cat.

Moltes grÓcies a tots per la vostra paciŔncia i comprensiˇ.
Esperem poder retrobar-nos aviat.

Aquesta activitat Ús exclusiva pels socis al corrent de pagament de la quota del 2021.

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat