[IMPORTANT CANVI] Assemblea anual de socis i sòcies

Sortides exclusives
9/4/21
107
0

Benvolgut/da {name},

Tal i com us vam comunicar en un passat correu electrònic, el diumenge 18 d'abril de 2021 hi ha previst la celebració de l'assemblea anual ordinària de socis i sòcies del 2020 i 2021 de Motards Independentistes.

No obstant, degut al retorn de les mesures de confinament comarcal fins (de moment) el 18 d'abril de 2021, ens veiem obligats a CANCEL·LAR l'assemblea de FORMA PRESENCIAL. Tot i així, la Junta ha decidit mantenir la mateixa data i hora (18 d'abril a les 10:00h) per fer l'assemblea, però realitzar-la de forma virtual.

Per aquest motiu volem informar a les persones que us heu inscrit al dinar, que des de l'email de Tresoreria ens posarem en contacte amb vosaltres per tal que ens faciliteu un número de compte on realitzar la devolució de l'ingrés per l'import que heu efectuat.

Pel que fa a la resta d'associats/des, el mateix dia 18 d'abril al matí, mitja hora abans de l'inici de l'assemblea, rebreu un correu electrònic amb l'enllaç per connectar-vos a l'assemblea de socis.

CAL INSCRIPCIÓ VIRTUAL:

Degut a la limitació de persones connectades a la reunió online (que limita la plataforma), cal que els socis interessats en ser-hi virtualment s'incriguin mitjançant correu electrònic a Tresoreria tresoreria@motardsindependentistes.cat.

Els associats/des que ja us havieu inscrit previament a l'assemblea, no cal que us torneu a inscriure. No obstant, si finalment no teniu previst assistir-hi virtualment, sí que us agrairem que ho informeu per e-mail a Tresoreria. Gràcies.

Ordre del dia de l'assamblea:

  1. Lectura i aprovació de l'acta de l'assamblea anterior.
  2. Informe de tresoreria
  3. Informe de secretaria
  4. Informe de presidència
  5. Ratificació de nous membres de Junta Directiva

Us recordem que en cas de no poder assistir-hi, es pot delegar el vot en un altra persona (soci), mitjançant la signatura del Document de delegaciò de vot. Cal enviar aquest document a Tresoreria tresoreria@motardsindependentistes.cat.

Inscripció:

Els socis interessats en ser presents virtualment a l'assemblea, cal que s'incriguin mitjançant correu electrònic a Secretaria secretaria@motardsindependentistes.cat.

Moltes gràcies a tots per la vostra paciència i comprensió.
Esperem poder retrobar-nos aviat.

Aquesta activitat és exclusiva pels socis al corrent de pagament de la quota del 2021.

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat