Assemblea de socis virtual per ZOOM.

Sortides exclusives
12/4/21
228
0

Benvolgut/da {name},

El diumenge 18 d'abril de 2021 a les 10:00h hi ha previst la celebració de l'assemblea anual ordinària de socis i sòcies del 2020 i 2021 de Motards Independentistes.

Tal com us vàrem informar, l'assemblea serà de forma virtual mitjançant la plataforma per videoconferències Zoom.

Seria convenient que prèviament us descarregueu l’aplicació als vostres dispositius. Està disponible tant per Android, IOS, PC i Mac.

CAL INSCRIPCIÓ VIRTUAL:

Degut a la limitació de persones connectades a la reunió online (que limita la plataforma), cal que els socis interessats en ser-hi virtualment s’inscriguin mitjançant correu electrònic a Tresoreria tresoreria@motardsindependentistes.cat.

Data límit d’inscripció: Dijous 15 d’abril del 2021.
Els associats/des que ja us heu inscrit prèviament a l'assemblea, no cal que ho torneu a fer. No obstant, si finalment no teniu previst assistir-hi virtualment, sí que caldria que ho informeu per correu electrònic a Tresoreria tresoreria@motardsindependentistes.cat.

Els associats inscrits, el mateix dia 18 d'abril al matí, mitja hora abans de l'inici de l'assemblea, rebreu un correu electrònic amb l'enllaç per connectar-vos a l'assemblea de socis.

Delegació de vot:

Us recordem que en cas de no poder assistir-hi, es pot delegar el vot en un altra persona (soci), mitjançant la signatura del Document de delegaciò de vot. Cal enviar aquest document a Secretaria secretaria@motardsindependentistes.cat.

Gràcies.

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat