Assemblea de socis virtual per ZOOM.

Sortides exclusives
12/4/21
50
0

Benvolgut/da {name},

El diumenge 18 d'abril de 2021 a les 10:00h hi ha previst la celebraciˇ de l'assemblea anual ordinÓria de socis i s˛cies del 2020 i 2021 de Motards Independentistes.

Tal com us vÓrem informar, l'assemblea serÓ de forma virtual mitjanšant la plataforma per videoconferŔncies Zoom.

Seria convenient que prŔviament us descarregueu l’aplicaciˇ als vostres dispositius. EstÓ disponible tant per Android, IOS, PC i Mac.

CAL INSCRIPCIË VIRTUAL:

Degut a la limitaciˇ de persones connectades a la reuniˇ online (que limita la plataforma), cal que els socis interessats en ser-hi virtualment s’inscriguin mitjanšant correu electr˛nic a Tresoreria tresoreria@motardsindependentistes.cat.

Data lÝmit d’inscripciˇ: Dijous 15 d’abril del 2021.
Els associats/des que ja us heu inscrit prŔviament a l'assemblea, no cal que ho torneu a fer. No obstant, si finalment no teniu previst assistir-hi virtualment, sÝ que caldria que ho informeu per correu electr˛nic a Tresoreria tresoreria@motardsindependentistes.cat.

Els associats inscrits, el mateix dia 18 d'abril al matÝ, mitja hora abans de l'inici de l'assemblea, rebreu un correu electr˛nic amb l'enllaš per connectar-vos a l'assemblea de socis.

Delegaciˇ de vot:

Us recordem que en cas de no poder assistir-hi, es pot delegar el vot en un altra persona (soci), mitjanšant la signatura del Document de delegaci˛ de vot. Cal enviar aquest document a Secretaria secretaria@motardsindependentistes.cat.

GrÓcies.

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat