[AMPLIACIÓ DE PLACES] BASCAT 25-27 de Juny 2021

Sortides exclusives
20/5/21
270
0

Benvolgut/da {name},

Els propers dies 25, 26 i 27 de Juny, aprofitant el pont de la festa de Sant Joan, els Motards Independentistes hem organitzat la tradicional sortida al país basc.

IMPORTANT: S'han esgotat les 30 places que teníem per aquesta sortida exclusiva, però hem demanat a l'hotel l'ampliació de 4 habitacions dobles més (màxim 8 persones més). Qui estigui interessat que faci el pagament per la reserva el més aviat possible. Seguirem ordre d'inscripcions i pagament.

A continuació us expliquem tots els detalls d'aquesta sortida exclusiva pels associats/des, i que tenim moltes ganes de gaudir amb tots vosaltres.

Divendres 25 de Juny:

Punt de trobada: Ens trobarem a l'Estació de Servei de "La Cerdera", a la N-240 Carretera de Huesca, Km. 101, 25110 Alpicat, Lleida. Vegeu el lloc aquí.
Hora de trobada: divendres 25 de juny a les 9:00 del matí per esmorzar. Sortirem a les 10h cap a Liédena.

Des de La Cerdera farem ruta cap a Liédena, on dinarem al Hotel Complejo LaTorre. Vegeu el lloc aquí. El dinar està inclòs en el preu de la sortida.

La ruta que farem és:
D'Alcpicat, "La Cerdera" fins a Ayerbe "Benzinera Laboil". Son 135 km a fer en 1h 25min aproximadament. Vegeu la ruta.

Tot seguit de la parada a la benzinera, farem ruta des d'Ayerbe fins a Liédena per dinar, 94 km a fer en 1h 20min aproximadament. Vegeu la ruta aquí. L'hora aproximada de l'arribada és les 13:10h.

Després de dinar farem ruta fins a Murgía, on soparem per compte propi, i ens allotjarem a l'Hotel Nagusi en habitació doble compartida veure el lloc aquí. L'allotjament a l'hotel està inclòs al preu de la sortida, però el sopar és per compte propi.

Sortirem de dinar a les 15:30h aproximadament, i farem ruta de 156 km fins a Murgía, i que farem en 1h 40min aproximadament. Podeu veure la ruta aquí.

Dissabte 26 de Juny:

L'esmorzar a l'hotel Nagusi està inclòs en el preu de l'allotjament.
Sortirem de ruta per anar a visitar les Salinas de Añana. La visita té un preu de 8,50 euros, i està inclòs en el preu de la sortida.

La ruta d'anada i tornada per visitar les Salinas és d'aproximadament 92 km a fer en 2h aproximadament, amb el dinar i la visita al mig de la ruta. La podeu consultar aquí.

Després compartirem un dinar plegats al Restaurant Gesaltza, a les mateixes Salinas de Añana. odeu(font-weight:bold). El dinar està inclòs en el preu de la sortida.

Tindrem la tarda i el vespre lliure per passejar, descobrir nous llocs i sopar pel nostre compte, abans de tornar a allotjar-nos a Murgía al mateix hotel Nagusi.

Diumenge 27 de Juny:

L'esmorzar a l'hotel Nagusi està inclòs en el preu de l'allotjament.
Farem ruta de tornada, i ens pararem a Ayerbe a dinar al Restaurant "El Rincón". El preu del menú és de 17,50 euros (no inclou el cafè). odeu(font-weight:bold). El dinar no està inclòs en el preu de la sortida, ja que molt sovint la tornada no es fa amb el grup sencer. No obstant, degut als protocols COVID-19, CAL CONFIRMACIÓ de qui vulgui quedar-se a dinar a Ayerbe el dia de la tornada per tal de poder fer la reserva correctament.

Resum de l'inclòs i no inclòs a la sortida:

INCLÒS (112 euros per persona).

  • Dinar a Liédena el divendres 25 de juny.
  • Allotjament a Murgía a l'hotel Nagusi pel divendres 25 i dissabte 26 nit, amb esmorzar inclòs. Habitació doble compartida.
  • Visita de 8,5 euros per persona a les Salinas de Añana.
  • Dinar al restaurant Gesaltza de las Salinas de Añana el dissabte 26.

NO INCLÒS

  • Esmorzar a La Cerdera divendres 25 de juny.
  • Sopar a Murgía divendres 25 de juny.
  • Sopar a Murgía dissabte 26 de juny.
  • Dinar a Ayerbe el diumenge 27 de juny (dia de tornada). El preu del menú és de 17,50 euros sense cafè al Restaurant "El Rincón". CAL CONFIRMACIÓ per tal de fer la reserva.

Inscripcions:

Per reservar heu de fer ingrés al compte corrent de Motards Independentistes:

Import:112 euros per persona.
B. Sabadell:IBAN ES09 0081 5143 0800 0109 1415
Concepte:BASCAT_NºPersones_Nom Soci.
Data límit:Diumenge 13 de Juny.

Un cop fet l'ingrés, cal enviar correu amb el comprovant i el concepte a Tresoreria tresoreria@motardsindependentistes.cat.
També CAL QUE INDIQUEU si us quedareu a dinar a Ayerbe el diumenge 27 de juny per tal de poder fer la reserva.

Aquesta activitat és exclusiva pels socis al corrent de pagament de la quota del 2021.
Per raons organitzatives No s'acceptaran inscripcions més enllà de la data indicada.
Aquesta activitat pot ser cancel·lada per motius de restriccions de la COVID-19. En cas de cancel·lació es retornaran els diners abonats.

Salut, Gas i República!

Motards Independentistes.

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat