[Eleccions a Junta 2021] Candidatures presentades

Comunicats a socis
30/11/21
237
0

Benvolgut/da {name},

En aquest e-mail, tal i com marca el calendari electoral de l'associació, us comuniquem que a data de 30 de novembre, només s'ha presentat una candidatura per conformar la nova Junta Directiva, encapçalada pel soci Albert Brunat.

Us deixem l'enllaç de la seva candidatura: Presentacio_candidatura.pdf.

L'elecció de la nova Junta Directiva es farà mitjançant eleccions en la propera Assemblea Extraordinària de Socis/Sòcies el diumenge 19 de desembre, a Sant Vicenç de Castellet, a la Sala Polivalent de Cal Soler, al Carrer de F. Soler i Puigdollers, 4, 08295 Sant Vicenç de Castellet, Barcelona. Podeu veure el lloc aquí.

Tots els associats disposen fins el dia 3 de desembre (inclòs) per formalitzar reclamacions a la candidatura. Qualsevol reclamació s'ha de fer enviant un e-mail a Presidència presidencia@motardsindependentistes.cat, amb còpia a Secretaria secretaria@motardsindependentistes.cat. Les reclamacions es consideraran en sí de l'actual Junta Directiva, i en tot cas es podran exposar en públic a la mateixa assemblea extraordinària de socis.

Tal i com marca el calendari electoral, el dia 10 de desembre de 2021 comunicarem la constitució de la mesa electoral (el soci més antic, el més jove i el més gran), que seràn els encarregats de vetllar pel bon funcionament de les eleccions, tal i com marca la legalitat i els estatuts de l'associació, el dia de l'Assemblea Extraordinària.
Per tal de poder conformar la mesa correctament, necessitem que ompliu aquest formulari amb la vostra data de naixement. Moltes gràcies.
Els socis que hagin sigut designats per a conformar la mesa electoral, cal que confirmin la seva assistència a l'assemblea. En cas que no puguin assistir-hi, es passarà al següent soci de la llista segons la característica.

Finalment, us recordem que en cas de no poder assistir-hi, es pot delegar el vot en un altra persona (associat), mitjançant la signatura del Document de delegaciò de vot. Cal enviar aquest document a Secretaria secretaria@motardsindependentistes.cat.

Moltes gràcies.

Salut, gas i República!

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat