[Eleccions a Junta 2021] Constitució de la mesa

Comunicats a socis
10/12/21
264
0

Benvolgut/da {name},

Tal i com us vam informar, el proper diumenge 19 de desembre a les 10:00h, hi haurà eleccions a Junta Directiva de l'associació.

La única candidatura presentada, és l'encapçalada pel soci Albert Brunat. Us deixem l'enllaç de la seva candidatura validada: Presentacio_candidatura.pdf.

Lloc de les eleccions: a Sant Vicenç de Castellet, a la Sala Polivalent de Cal Soler, al Carrer de F. Soler i Puigdollers, 4, 08295 Sant Vicenç de Castellet, Barcelona. Podeu veure el lloc aquí.
Hora: 10:00h.

Tal i com marquen els nostres Estatuts i segons la legislació vigent, Llei 4/2008 del 24 d’abril, per dur a terme les eleccions cal constituir la mesa electoral, que està conformada pel soci més antic de l'associació, l'associat més jove i el més gran. Aquestes tres persones són les següents:

  • Associat més antic: LLUÍS REYNÉ BERNADAS
  • Associat més jove: MARC VALERO CASASECA
  • Associat més gran: JORDI DOMÈNECH I MILÀ

Les persones que conformen la mesa electoral són les encarregades de presidir l'Assemblea Extraordinària en el moment de les Eleccions a Junta Directiva. Les seves funcions són vetllar pel bon funcionament i transparència del procés electoral el dia de les eleccions.

En cas de que les persones escollides no puguin assistir, es passarà a notificar-ho a la segona persona segons la característica de la mesa: més antic, més jove, més gran.

Finalment, us recordem que en cas de no poder assistir-hi, es pot delegar el vot en un altra persona (associat), mitjançant la signatura del Document de delegaciò de vot. Cal enviar aquest document a Secretaria secretaria@motardsindependentistes.cat.

Moltes gràcies a tots per la col·laboració i atenció.

Salut, gas i República!

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat