Manifest de suport a les institucions catalanes i càrrecs electes de Catalunya

Comunicats oficials
13/11/16
2.672
0

Essent conscients dels moments històrics que està vivint Catalunya a nivell polític, i com a Associació compromesa amb el procés d'independència de Catalunya, els Motards Independentistes volem manifestar el nostre suport a les Institucions i càrrecs electes de Catalunya que estan essent perseguits judicialment per motius polítics.

Els motoristes som persones amb un clar esperit de llibertat. Considerem les motos com a quelcom més que un simple mitjà de transport i gaudim de les rutes, sobretot quan tenen corbes, fins a arribar al nostre destí. Som conscients del perill que suposa anar en moto, i entenem la importància d'anar ben equipats així com de planificar-nos i organitzar-nos abans d'emprendre la marxa; però no ens rendim davant les adversitats ni dificultats. Sigui amb pluja, vent, fred o calor, pugem a la moto i seguim el nostre camí.

Per nosaltres els Motards, el procés català és una ruta per camins de pedres, ports de muntanya, valls i corbes vora penya-segats. El procés per aconseguir la independència de Catalunya és complicat i és important anar amb pas ferm i segur, perquè el neguit no ens traeixi al final de la recta.

La persecució que s'està realitzant contra les Institucions i càrrecs electes de Catalunya persegueix l'objectiu d'aconseguir judicialment allò que l'Estat Espanyol no sap obtenir a través de la democràcia i del diàleg. Quan s'ataca a un càrrec electe per les seves idees, s'ataca a tota la societat catalana. Els Motards ens sentim part d'un grup, estem sempre disposats a parar per ajudar els nostres companys i tenim la nostra salutació pròpia, que no és altra que la "V" de votar i de victòria. De ben segur que aquest esperit de cooperació guiarà el nostre país, ara que la unitat entre tots els independentistes és més necessària que mai.

És per això que ara ens toca donar el nostre suport als 72 diputats independentistes que conformen avui el Parlament de Catalunya, confiant que seran dignes de la confiança que el poble els va dipositar a les darreres eleccions del 27 de setembre, i que actuaran amb responsabilitat i tindran el coratge per tirar endavant el procés d'independència del nostre país. Aquesta és la ruta més difícil que hem emprès, però també la més apassionant. Com a Motards, estem convençuts que arribarem a bon port a l'hora prevista. Malgrat les dificultats, seguirem endavant. Ho aconseguirem.

Amer, 13 de Novembre de 2016
Associació Motards Independentistes

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat