El 6F ens jutgen a tots

Comunicats oficials
21/1/17
2.920
0

El dilluns 6 de febrer comença el judici a l'expresident de la Generalitat Artur Mas, l'exvicepresidenta Joana Ortega i l'exconsellera Irene Rigau, per haver permès el procés participatiu del 9N.

Aquell fet ha comportat que hagin estat acusats dels delictes de desobediència i prevaricació, pels quals la Fiscalia sol·licita entre 9 i 10 anys d'inhabilitació.

El 6F ens jutgen a tots, perquè jutgen la voluntat del poble a expressar-se mitjançant les urnes, és a dir, LA DEMOCRÀCIA.

La ANC, Òmnium, AMI i AMC fan una crida a la mobilització a tots els demòcrates per donar suport als inculpats i a la democràcia. Per això, demanen la inscripció de la gent a https://9nsomtots.cat .

Els Motards Independentistes també volem ser-hi i mostrar el nostre suport. Per aquest motiu, us demanem que us afegiu a la manifestació amb les banderes i samarretes de Motards el DILLUNS 6 DE FEBRER A LES 8:15 DEL MATÍ.

Tant aviat com sapiguem el lloc del judici, el comunicarem per tal que tots els Motards Independentistes que vulguin hi puguin assistir, ens trobem allà per mostrar suport com a associació que defensa la democràcia i la independència.

Entre tots deixarem ben clar que la democràcia i la voluntat ciutadana no s'inhabiliten!

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat