Caravana a Grècia - Obrint fronteres

Informació sortides
15/7/16
2.882
0

Els dies 15 i 16 de juliol, participarem en la CARAVANA A GRÈCIA- OBRINT FRONTERES.


El divendres 15, al vespre, arribarà a Barcelona, una caravana d'autocars, provinent de tot l'estat. L'endemà, dissabte 16, a les 7:00h, marxaran amb destí a Grècia.

Els nostres amics de la Vall del Zuia, d'EH, també hi participen.

Es tracta de mostrar la nostra solidaritat amb els refugiats dels camps de Grècia i la nostra indignació per com s'està gestionant aquest tema, que es una manca total de sensibilitat per part d'aquesta Europa que mira cap un altre banda, mentre entrega a una mort segura a homes, dones, gent gran i criatures, que l'únic que fan es intentar sobreviure a una guerra injusta, com totes, i que només castiga als més febles. Una violació en tota regla dels drets humans!!!!!

Els MOTARDS INDEPENDENTISTES els anirem a rebre a l'estació de servei del Bruc, a l'A2 direcció Barcelona, a les 18:00h, i els acompanyarem, amb les nostres motos amb les estelades i les banderes de Motards, fins el lloc de destí a Barcelona.

Allà hi haurà un punt de trobada de tots els autocars que vagin arribant de la resta de l'estat, que en seran un bon grapat, comptant que en surten de quasi totes les províncies.

El lloc el sabrem aquest cap de setmana i tant bon punt el tinguem, el posarem aquí.

Un cop arribats, hi haurà un sopar, del qual també ens concretaran detalls en un parell de dies. Tot molt senzill i econòmic tractant-se d'un viatge solidari. Es possible que sigui un entrepà i una beguda. Ja informarem.

En acabar hi haurà una festa amb actuacions i algun breu parlament i agraïment per part dels organitzadors.

Des de la Caravana a Grècia-Obrint Fronteres, en concret els nostres amics d'Euskal Herria, ens han demanat col·laboració per tal de fer-ne més ressò mediàtic.

Aquest cop us demanem màxima participació en la seva rebuda al Bruc, per tal de fer-nos veure i sentir al entrar a Barcelona.

Us agrairem que confirmeu assistència per poder saber amb qui comptem per trobar-nos al Bruc. Ho podeu fer aquí mateix a l'esdeveniment.

Aquest cop necessitem quantes més motos millor, ens hem de fer veure i sentir al capdavant dels autocars. El motiu s'ho val, estan fent una bona feina des de fa mesos i serà una bonica vetllada.

Us esperem a tots!!!

SALUT, GAS I INDEPENDÈNCIA!!!!!

Subcriu-te a l'esdeveniment

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat