El TSJC inhabilita les urnes

Comunicats oficials
13/3/17
2.307
0

Fa unes hores el TSJC ha dictat la sentència del judici a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau per posar urnes el 9 de Novembre de 2014. El mateix dia que Escòcia ha posat data pel seu segon referèndum per la independència, els tribunals espanyols seguint la directiva de l'Estat Espanyol, han preferit inhabilitar per un delicte de desobediència, al ex-President de la Generalitat per primer cop a la història de Catalunya.

Europa ja ha donat avisos a Espanya al respecte, perquè també els preocupa la decadència democràtica que hi ha a Espanya.

La sentència els inhabilita a ells tres, però també als dos milions de ciutadans que van votar en aquella consulta participativa. I què vindrà ara? Ens inhabilitaran a tots? Aquestes inhabilitacions no podran aturar el procés que el poble català ha iniciat perquè darrere dels polítics hi ha un poble unit, alegre i combatiu que ho farà tot per no veure menguades les seves llibertats i els seus drets.

Els Motards Independentistes estem preparats per defensar les nostres institucions en els propers mesos, que seran claus per aconseguir definitivament la independència de Catalunya.

Gas i independència!
La democràcia no es jutja!

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat