Sortida fins Euskal Herria - 9, 10 i 11 de Juny.

Informació sortides
9/6/17
3.000
5

Un any més, estem preparant el 4rt viatge a EuskalHerria (BASCAT), exclusiu per a socis, per gaudir amb els amics de Gure Esku Dago de Zuia.

Aquest any, a més de combinar gastronomia i cultura basca, ruta motera i intercanvi cultural, assistirem a un acte reivindicatiu on Gure Esku Dago presentarà el Pacte de la Ciutadania pel Dret a Decidir, i participarem amb les nostres motos a la manifestació unitària a Bilbao.

Dates del 4BASCAT

Divendres 9 Juny: sortida al matí des de Lleida i dinar a mig camí. A la tarda arribaríem a Zuia, on ens espera festa de benvinguda. Dormirem a Zuia.
Dissabte 10 Juny: ruta motera i manifestació de Gure Esku Dago a Bilbao. Dormirem a Zuia.
Diumenge 11 Juny: retorn a Catalunya.

Informació de la ruta d'anada el divendres 9 de Juny

9:00h: Esmorzar i repostar a l'Estació de Servei La Cerdera. Mireu el mapa.
10:00h: Sortida per fer la ruta La Cerdera - Ayerbe (137 km).
12:00h: Arribada i repostatge a Ayerbe i ruta de Ayerbe a Liédena (96 km).
13:45h: Dinar i repostatge a Liédena. Dinar al Restaurant "Hotel Complejo Latorre".
16:00h: Sortida de Liédena per fer la ruta fins a Murgia (154 km).
18:00h: Arribada prevista a Murgia.

Places limitades: Hi ha un límit de 50 persones per a aquesta sortida que és Exclusiva per a Socis. Els socis poden portar acompanyant. La prioritat es tindrà en compte segons l'ordre d'inscripcions.

Inscripcions :

Per a fer les inscripcions cal ser soci de l'Associació. En el cas que ja ho sigueu, rebreu un correu electrònic amb la informació detallada per realitzar la inscripció i el preu de la sortida.
Data límit per inscriure's el 10 de Maig (o fins que esgotem les places disponibles).


També us deixem aquí alguns paràgrafs de l'esborrany del Pacte de la Ciutadania

Declaración / Compromisos:

* Los ciudadanos y ciudadanas de Euskal Herria trabajaremos para materializar el derecho a decidir, en cooperación con los agentes e instituciones y vinculados a la voluntad de cada lugar. Los ciudadanos y ciudadanas asumimos la responsabilidad de generar y desarrollar las condiciones que necesita el proceso, hasta decidir libre y democráticamente nuestro futuro.

* Llamamos a los agentes e instituciones de Euskal Herria para que canalicen un debate público, plural y transparente sobre nuestro futuro político en todos los territorios de Euskal Herria, y pongan a disposición de la ciudadanía las herramientas necesarias para la materialización del derecho a decidir. Queremos decidir directamente sobre nuestro futuro político, y es responsabilidad de nuestros representantes organizar las consultas que sean necesarias para ello.

* Llamamos a los agentes estatales, europeos e internacionales a que tomen en consideración el derecho a decidir de Euskal Herria, y reconozcan y apoyen el proceso que se acuerde para su materialización.

Comentaris

ramon serra pla 7/4/17
Hola motards:
Quan val la sortida a Euskadi?

salut i gas!!!
Motards Independentistes 9/4/17
Hola Ramón.
El preu de la sortida és d'aproximadament 120 euros per persona. Inclou:

* Dinar a Liédana el dia 9 de Juny (cafè no inclòs).
* Pintxo pote per sopar a Zuia el dia 9 de Juny.
* Dinar a Zuia el dia 10 de Juny.
* Sopar català popular a Zuia el dia 10 de Juny (no inclòs begudes, cafès i copes).
* Allotjament i esmorzar a l'Hotel Nagusi, la nit del 9 i 10 de Juny.
* Detall de la sortida.

No inclòs: el dinar a Ayerbe a la tornada el dia 11 de Juny, ja que molta gent per qüestions d'horaris prefereix marxar per compte propi des d'Euskadi. Es reservarà el dinar durant el cap de setmana pels que facin la ruta de tornada conjuntament. Gràcies.
joan vergara virosta 9/4/17
hola bona nit jo me vull inscriure a la excursio quan s ha de pagar i on gracies vindre amb en ramon serra i pla i la seva dona 626821459
joan vergara virosta 9/4/17
hola bona nit jo me vull inscriure a la excursio quan s ha de pagar i on gracies vindre amb en ramon serra i pla i la seva dona 626821459
Motards Independentistes 10/4/17
Bon dia Joan,

La sortida val aproximadament 120 euros. Ens podeu escriure a secretaria@motardsindependentistes.cat i us indicarem la forma de pagament de la sortida, que és exclusiva per a socis.

Moltes gràcies.

info@motardsindependentistes.cat