Nou avantatge pels socis - Descompte a Petrolis Independents.

Comunicats a socis
22/4/17
566
0
Petrolis Independents

és la primera empresa de benzineres de baix cost que des del primer dia tributa tots els seus impostos a Catalunya i que destina una part dels beneficis a projectes que treballen perquè el país assoleixi la independència. El principi que guia els accionistes és clar: la independència és l'únic que garanteix el progrés social i econòmic del país i una millor qualitat de vida pels seus ciutadans.

Tots els socis de Motards Independentistes podreu gaudir a partir d'ara d'una nova avantatge, descompte de 2 cèntims per litre en el preu de la gasolina i dièsel a les següents gasolineres del grup.

  • Ametlla del Vallès (Vallès Oriental) - mapa.
  • Torroella de Montgrí (Baix Empordà) - mapa.
  • Centelles (Osona) - mapa.

Com podeu aconseguir la targeta de descompte?

Els interessats en tenir la targeta de descompte de Petrolis Independents cal que enviïn un e-mail a Presidència presidencia@motardsindependentistes.cat.

El 12 de Maig de 2017 es farà el recompte de targetes sol·licitades per tal d'informar a Petrolis Independents, que enviarà les targetes a l'Associació i us les entregarem per correu postal.

Si passat aquest termini, voleu adquirir la targeta de descomptes a Petrolis Independents, també envieu un email a Presidència.

Moltes gràcies.

Salut, gas i independència.

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat