(Actualitzaciˇ) Vacant a la Junta Directiva - Responsable de Seguretat

Comunicats a socis
22/4/17
530
0

Benvolguts Motards,

Actualitzaciˇ: Disculpeu les molŔsties. Per un error, aquest correu electr˛nic no es va enviar correctament als socis, i s'ha enviat avui, 17 de maig de 2017. Per aquest motiu, la Junta Directiva amplia el termini fins al 31 de Maig de 2017 per rebre les solĚlicituds dels socis que vulguin formar part de la Junta Directiva i ocupar-se del cÓrrec de Responsable de Seguretat. Disculpeu de nou les molŔsties, i grÓcies per la vostra comprensiˇ.

En data 13 d'Abril de 2017, el membre de Junta Directiva i responsable de Seguretat Pere Sabater, ha deixat de formar part de la Junta Directiva. Els motius que l'han portat a prendre aquesta decisiˇ Ús la manca de temps actualment per tal de realitzar les tasques que li pertoquen com a membre de la Junta Directiva.

Tal i com marquen els Estatuts (art.15.3) i el Reglament de RŔgim Intern (Cap.V, Art.1.6) les vacants que es produeixin en la Junta Directiva s'han de cobrir en la primera reuniˇ de l'Assemblea General que tingui lloc. Mentrestant, un membre de l'associaciˇ proposat i acceptat per la Junta Directiva, pot ocupar provisionalment el cÓrrec vacant, que haurÓ de ser ratificat per l'Assemblea General.
El cÓrrec de Responsable de Seguretat no Ús un cÓrrec obligatori a cobrir, segons marquen els Estatuts.

Si algun soci o s˛cia estÓ interessat en ocupar el cÓrrec de Responsable de Seguretat i formar part de la Junta Directiva, ha de presentar la seva candidatura a la Junta Directiva enviant un e-mail a PresidŔncia presidencia@motardsindependentistes.cat.

Tal i com marca el RŔgim de Reglament Intern, el CapÝtol X articles 1 i 2, les funcions i responsabilitats del Responsable de Seguretat son les segŘents:

  • Informar als assistents a cada sortida i activitat de les normes que es contemplen en el "Protocol de Seguretat i Circulaciˇ".
  • En el cas que un assistent a activitats o sortides no compleixi amb les normes de seguretat, el responsable de seguretat serÓ l'encarregat de notificar-li i informar-lo de nou de les normes. En el cas que persisteixi en el no compliment d'aquestes, el responsable de seguretat haurÓ d'informar a la Junta Directiva per tal que prengui mesures tal i com indica el rŔgim d'infraccions i rŔgim sancionador al CapÝtol XVII.

Tots els socis o s˛cies que es proposin es posaran a votaciˇ de l'actual Junta Directiva el dia 31 de Maig de 2017 (Data actualitzada). El resultat es comunicarÓ a tots els interessats.

El soci que s'hagi proposat i hagi sigut acceptat per l'actual Junta Directiva, haurÓ d'acceptar el cÓrrec de forma provisional fins a ser ratificat pels socis a la propera Assemblea General.

Moltes grÓcies.

Salut, gas i independŔncia.

Junta Directiva de Motards Independentistes

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat