Noves samarretes 2017

Comunicats oficials
29/6/17
3.847
6

Bon dia Motards,

Com cada any, l'Associació ha dissenyat una samarreta especial per l'11 de setembre. Esperem que us agradi i la porteu a la VIII manifestació independentista en moto.

Aprofitem la ocasió per demanar-vos que feu difusió i convideu a tots els vostres amics motoristes a l'esdeveniment de la VIII Manifestació Independentista en Moto.

Les samarretes es poden comprar a les sortides amb encàrrec previ, tot enviant un e-mail a Marxandatge marxandatge@motardsindependentistes.cat, indicant la talla de la samarreta; o també els Divendres de 17-20h a la Rellotgeria Santa Pau, al C/ Dos de Maig, 311 de Barcelona. Mireu el mapa.

El preu pels socis és de 12 euros, i pels no socis de 15 euros.


Salut, gas i independència!

Comentaris

Xavi Torrents 29/6/17
Ja sé que el negre és el color per antonomàsia dels motoristes, però jo ja fa anys que a l'estiu porto samarretes blanques o de colors clars perquè són les més fresquetes. Ho dic per si podeu fer-ne algunes les properes vegades.

Gràcies.
Olga Palahi Jordi (Motards Independentistes) 25/7/17
Bon dia Xavi,
Moltes gràcies pel comentari. De fet, aquest any es va pensar fer-la d'un color blau marí, però també quedava fosc i per aquest motiu es va acabar fent negre.

No obstant, la samarreta de l'edició 2016 és d'un color verd militar clar.

Igualment, ho tindrem en compte de cares a noves edicions de poder fer-les en dos colors o d'un color més clar. Gràcies.
Albert Torrents 3/8/17
Hola: Nomes volia fer una petita consulta: Quina es la talla mes gran que feu?
Motards Independentistes 4/8/17
Bona tarda Albert,

La talla més grossa que fem és la 3XL. Gràcies.
Miquel Riba Martí 29/11/17
Bon dia

Soc soci de fa poc,
on podria veure el material de merxandatge que disposeu
Motards Independentistes 1/12/17
Bon dia Miquel,

No disposem de botiga online pel nostre marxandatge. Normalment el venem en les sortides que organitzem. T'animem a que vinguis a l'assemblea de socis d'aquest diumenge 3 de novembre a les 10:00h del matí a la seu d'omnium de Mataró (Carrer Argentona 59). Tindrem una paradeta de marxandatge, i a més en aquesta ocasió, els diners recaptats en la venta aniran destinades a la Marató de TV3.

Moltes gràcies.

info@motardsindependentistes.cat