Voluntaris per a Fotografia

Comunicats oficials
7/8/17
1.561
0

Benvolguts socis i simpatitzants de Motards Independentistes,

Com bé sabeu, cada any durant l'11 de setembre, organitzem la Manifestació Independentista en Moto que surt des de la plaça major de Vic, on es realitza un mosaic amb les motos aparcades, i posteriorment es va fins a Barcelona passant pel Bruc.

Aquest any en aquesta VIII edició, volem que sigui una jornada molt especial, i necessitarem la col·laboració d’alguns participants com a voluntaris.

La Junta Directiva està buscant socis i simpatitzants que vulguin ser voluntaris per fer fotografies d'aquesta Diada Motorista. En concret, estem cercant:

  • Si veniu a la manifestació i teniu pensat fer fotografies i videos amb càmera o go-pro.
  • Si teniu algun amic que visqui entre la zona de Vic i El Bruc i no pugui anar en moto, però que pugui fer fotografia i vídeo des d’algun punt de la carretera per on passem.
  • Si teniu algun amic que disposi de DRON per fer filmació en un camp obert on pugui gravar la carretera, respectant la normativa vigent per a la utilització de drons.

Aquests voluntaris haurien de fer les fotografies o videos durant la jornada i fer-nos arribar les imatges al vespre, en acabar la manifestació a Barcelona, al email de imatge@motardsindependentistes.cat. Els voluntaris cediran les imatges realitzades a l'Associació per tal que apareguin en l'àlbum oficial, i en altres publicacions possibles.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat