Referèndum de l'u d'octubre de dos mil disset

Comunicats oficials
26/9/17
1.868
6

L’Associació Motards Independentistes, fidel al seu compromís de defensa del país i de la democràcia, fa el següent manifest davant dels fets succeïts en aquesta darrera setmana, en relació a la situació política que viu Catalunya.

Condemnem qualsevol acció que pugui impedir l’exercici de ple dels drets fonamentals com la llibertat d’expressió i de manifestació, el dret a decidir, la llibertat de premsa i comunicació; etc.

Manifestem públicament el suport a totes les persones, entitats i institucions que treballen per garantir aquests drets; i especialment a aquelles persones que han sigut detingudes i privades de llibertat, amb mesures repressives, per defensar-los.

Reclamem l’exercici legítim i democràtic del dret a votar del poble català, que a més a més, compta amb la voluntat de la majoria del poble de Catalunya, i que es porta defensant sempre d’una manera cívica i pacífica.

Des de l’Associació, animem a tots els nostres associats i simpatitzants a defensar pacíficament les institucions catalanes en cas que siguin atacades amb mesures repressives, pel simple fet de donar la veu al poble a través de les urnes, un mecanisme democràtic com ho és el Referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

Mobilitzem-nos en cas de necessitat, seguint sempre les instruccions i recomanacions oficials.

Comentaris

Francesc López Rodríguez 26/9/17
Absolutament d'acord amb el comunicat de l'Associació. La llibertat i la dignitat del nostre poble ( com la de qualsevol poble) s'ha de preservar.
Antoni Casas Mollà 26/9/17
Totalment d'acord, visca la Terra.
Miguel Angel Penin Agruña 26/9/17
Lluitarem pacíficament amb totes les forces que tenim.
Mario Alocén Tomico 26/9/17
Endevant fins la visctoria
Josep Solanas 26/9/17
Per la democracia
Sergi Pérez Artola 27/9/17 www.sergibuda.cat
La millor resposta és una mobilització massiva l'1 d'octubre per anar a votar amb il·lusió, responsabilitat històrica i alegria.

info@motardsindependentistes.cat