Omplim Brussel·les

Informació sortides
6/12/17
1.828
1

Hola Motards,

Alguns socis, sòcies i simpatitzants de l'Associació ens havien demanat si des de la Junta Directiva organitzaríem alguna sortida en moto fins a Brussel·les al desembre, per assistir a la manifestació.

Des de la Junta Directiva de l'Associació s'ha decidit no organitzar aquesta sortida, ni en moto ni en autobús, pels següents motius:

  • Dificultat en organitzar i gestionar la ruta, seguretat i hospedatge per tots els Motards.
  • Responsabilitat com a organització en un país estranger, davant possibles incidents.
  • Falta de permisos i assegurança de responsabilitat civil a França.

No obstant, degut el moment polític tant difícil que viu Catalunya, els Motards Independentistes serem presents a la manifestació de Brussel·les el dia 7 de Desembre per reclamar la llibertat dels presos polítics i per defensar la voluntat ferma i democràtica de Catalunya.

Per assistir a la manifestació i facilitar la tasca als organitzadors d'Omplim Brussel·les, es recomana inscriure's en aquest formulari. Això facilita la tasca dels organitzadors, però omplir el formulari no significa, en cap cas, reservar transport.

A Brussel·les en moto:

Per a tots els que volgueu anar en moto fins a Brussel·les, us informem que han creat una pàgina d'autogestió de Facebook, on us podeu apuntar i organitzar amb altres motards per fer la ruta tots plegats.

Per altra banda, us animem a tots a comprar banderes estelades de l'associació per guarnir les vostres motos. Tots els beneficis aniran destinats a la Caixa de Solidaritat. Les podeu adquirir per 15 euros a la Rellotgeria Joieria Sant Pau, al Carrer Dos de Maig 311 de Barcelona Mireu el mapa. Cal fer reserva prèvia enviant un e-mail a Marxandatge marxandatge@motardsindependentistes.cat. Gràcies.

Punt de trobada de Motards Independentistes a Brussel·les:

Lloc: Cafeteria Carpe Diem, Avenue de Tervueren 13, 1040 Etterbeek, Bèlgica. Mireu el mapa
Hora: Dijous 7 de desembre a les 10:00h per esmorzar o fer un cafè abans de la manifestació.

Informació de la manifestació:

La manifestació començarà a les onze del matí al parc del Cinquantenari, al costat de l’avinguda de Tervuren (metro Merode), i acabarà a la plaça Schuman, davant la seu de la Comissió Europea i del Consell de la Unió Europea. La marxa clourà amb un acte polític amb la participació de personalitats internacionals i els representants de les entitats sobiranistes.

Allotjament (llars flamenques que ofereixen lloc)

Algunes llars flamenques s’ofereixen a acollir els manifestants de manera gratuïta. Ja s’ha obert un formulari per a poder allotjar-se en una d’aquestes cases.


Comentaris

Mario Perez Arnau 21/11/17
Malgrat no anem amb moto, allà ens veiem

Salut i república!!!!

info@motardsindependentistes.cat