Renovació del carnet de Soci / Sòcia

Comunicats a socis
14/1/18
509
0

Benvolgut/da {name},

Després d'un 2017 intens i ple de sortides lúdiques, culturals i també molt reivindicatives, la Junta Directiva de Motards Independentistes us anima a seguir formant part de l'Associació aquest 2018, un any que es presenta més intens que mai i en el que haurem de donar molt gas per defensar la República i les nostres institucions.

Un any més, t'animem a ser soci/sòcia de l'Associació ja que moltes de les sortides que realitzem al llarg de l'any són exclusives pels associats, i per això et demanem de renovar la quota.

  • La quota normal és de 25 euros.
  • Les persones en situació d'atur poden optar a la quota reduïda de 15 euros i haurà d'acreditar mitjançant un document oficial aquesta situació.

Podeu abonar la quota de soci mitjançant transferència bancària amb el concepte "QUOTA 2018 - Nom i cognoms" al número de compte següent:

Banc: Banc Sabadell
IBAN: ES09 0081 5143 0800 0109 1415

Un cop feta la transferència, si us plau envieu el comprovant a Secretaria secretaria@motardsindependentistes.cat, i indiqueu la vostra adreça postal per tal que us fem arribar el nou carnet de soci 2018.

Per altra banda, seguirem organitzant "sortides d'urgència" per donar suport a les nostres institucions, càrrecs electes i associacions que treballen per la independència i la República sempre que sigui necessari, sobretot davant de la judicialització del procés. Per agilitzar la comunicació en aquestes sortides, sovint convocades amb poc marge de temps, hem implementat un grup de difusió de whatsapp per informar als socis i simpatitzants ràpidament. Si vols formar-ne part, escriu-nos un missatge al nostre mòbil 717 709 110 (i guardeu el número).

Finalment, també aprofitem l'ocasió per comentar-te que hem fet un calendari provisional d'activitats per aquest 2018 que rebràs per correu electrònic properament.
A la nostra pàgina web disposem d'un calendari d'activitats i sortides que es va actualitzant i inclou la informació de les activitats que anem tancant i confirmant les dates i informació.

Moltes gràcies i esperem veure't entre nosaltres ben aviat.

Salut, gas, independència i REPÚBLICA!

Motards Independentistes.

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat