Cap de setmana - Memorial Batalla de l'Ebre + Calçotada

Sortides exclusives
10/2/18
428
0

Benvolgut/da {name},

Et fem arribar la informació de la propera sortida de cap de setmana, exclusiva per socis i sòcies (amb acompanyant), del proper dissabte 10 i diumenge 11 de Febrer 2018.

Descripció de l'activitat:

Activitat de 2 dies (opcional dissabte, diumenge o els dos dies) per Terres Tarragonines, que inclou visita a llocs emblemàtics per la recuperació de la memòria històrica i la Guerra Civil, xerrada del promotor del Banc d'ADN el Sr. Roger Heredia; i finalment gaudir de la tradicional Calçotada anual de l'Associació.

Data: dissabte 10 i diumenge 11 de Febrer.
Punt de trobada dissabte 10: Benzinera REPSOL Bellvei (Pk 1213.7, N-340, 08720 Vilafranca del Penedès. Vegeu el mapa.
Hora de sortida dissabte 10: 10:00h.

Dissabte 10 de Febrer:

RUTA: Del punt de trobada a Bellvei fins a Gandesa.114km en aproximadament 1hr 30min. Vegeu el mapa de la ruta.

DINAR: En finalitzar la ruta es fa un dinar a l'Hotel Piqué (Av Catalunya, 68. 43780 Gandesa. Tarragona).

VISITA CULTURAL: Després de dinar, a les 16:00h farem una visita al Museu de la Batalla de l'Ebre i veurem un audiovisual d'uns 5 minuts. En la visita al museu veurem exposat tot el material bèl·lic, i per acabar hi haurà un últim audiovisual molt interessant, amb testimonis del poble d'aquella època.
En el mateix museu i després de la visita, hem organitzat una xerrada en exclusiva amb el promotor del Banc d'ADN per la identificació dels cossos de fosses comuns de la guerra civil, el Sr. Roger Heredia.

La durada total de la visita al museu i la xerrada sobre el Banc d'ADN és aproximadament de 2 hores.
El Museu Memorial de la Batalla de l'Ebre es troba al Centre d'Estudis de la Batalla de l'Ebre, a l'Avinguda de Catalunya, 3, 43780 Gandesa.

ALLOTJAMENT I SOPAR: Els que es vulguin quedar a dormir per l'endemà assistir a la calçotada de l'Associació, ens allotjarem al Hostal Sant Miquel, situat al Carrer Sant Miquel, 36-38 de Vinebre, Tarragona.
Podeu consultar la seva web.. Al mateix hostal preparen un menú casolà que seria el nostre sopar de dissabte.

El preu de totes les activitats i allotjament per dissabte és de 50 euros.

Diumenge 11 de Febrer:

RUTA: Ruta des de Vinebre fins a Querol, 111km en aproximadament 1 hora i 30 mins. La ruta podrà ser modificada per raons climatològiques o d’interés. Vegeu el mapa de la ruta.

DINAR CALÇOTADA:
El preu estimat orientatiu a falta de concretar el nombre de places es d’uns 25€ per persona, si aquesta quantitat canviés, es comunicaria al participants.
L'hora del dinar és a les 13:00h i seria al Restaurant Sant Jordi, al Carrer Valls, 11, 43816 Querol, Tarragona. Vegeu el mapa del lloc.

INSCRIPCIÓ I RESERVA D'AQUESTA ACTIVITAT:

Els interessats en assistir a l’activitat han de reservar abans del dissabte 3 de febrer de 2018. Per efectuar la reserva, cal enviar un e-mail a Secretaria secretaria@motardsindependentistes.cat, i és MOLT IMPORTANT que indiqueu al e-mail a quina opció us inscriviu i quantes persones sou. La referència de l'ingrés ha de ser CALÇOTADA_Nom i_Nº de persones, i el preu varia en funció de les activitats que us voleu apuntar:

  • Dissabte sencer: 50€ per persona (Dinar+Museu+Sopar+Allotjament en habitació doble).
  • Diumenge: 25€ per persona (Calçotada de diumenge).
  • Cap de setmana sencer: 75€ per persona (Dinar+Museu+Sopar+Allotjament+Calçotada).

Banc: Banc Sabadell
IBAN: ES09 0081 5143 0800 0109 1415

Per raons organitzatives No s'acceptaran inscripcions més enllà de la data indicada.

Salut, Gas, Independència i REPÚBLICA!

Comentaris

info@motardsindependentistes.cat