Renovació del Carnet de Soci/a per sortides exclusives

Comunicats a socis
31/1/18
525
3

Benvolgut/da {name}

Aquest és un e-mail recordatori per a tots els simpatitzants que encara no s'han animat a ser socis o sòcies de Motards Independentistes.

Aquest 2018 serà un any intens pel país i els Motards Indepedentistes volem seguir donant gas per la independència. Tenim planificades moltes activitats lúdiques, culturals i gastronòmiques per gaudir en colla i fer país. Us recordem que algunes d'aquestes activitats són exclusives per als socis, que també gaudeixen de descomptes en marxandatge.

Per aquests motius, us animem a fer-vos socis de la nostra associació. La quota és de 25 euros, però també disposem d'una quota reduïda de 15 euros per les persones en situació d'atur, que hauran d'acreditar aquesta situació mitjançant un document oficial.

Podeu abonar la quota de soci mitjançant transferència bancària, indicant en el concepte QUOTA SOCI + NOM, al número de compte IBAN ES09 0081 5143 0800 0109 1415.

Un cop feta la transferència, si us plau envieu el comprovant a secretaria@motardsindependentistes.cat per tal que us fem arribar el nou Carnet de Soci 2017.

Per altra banda, seguirem organitzant sortides d'urgència per donar suport a les nostres institucions, càrrecs electes i associacions que treballen per la independència sempre que sigui necessari, sobretot davant de la judicialització del procés. Aquestes sortides s'anunciaran per les xarxes socials i via correus electrònics als socis i simpatitzants que així ho hagin volgut.

També, per agilitzar la comunicació, hem implementat un grup de difusió de whatsapp per informar als socis i simpatitzants ràpidament. Si voleu formar-ne part, escriviu-nos un missatge al nostre mòbil 717 709 110 (i guardeu el número).

Moltes gràcies! I esperem tenir-vos entre nosaltres ben aviat i seguir sumant més Motards Independentistes!

Motards Independentistes

Comentaris

Ma.Àngels Rifà Pujol 1/2/18
La quota es anual?
Motards Independentistes 1/2/18
hola Ma Àngels. Si, la quota és anual.
Francesc López Rodríguez 2/2/18
Hola, entenc que el carnet serà pel 2018.

info@motardsindependentistes.cat