Comunicat sobre la sentència al Procés

Comunicats oficials
14/10/19
627
5

FERMS FINS A LA VICTÒRIA

L'associació Motards Independentistes, com una de les entitats de Catalunya que defensa la llibertat d'expressió i reunió, i el dret a l'autodeterminació, avui, després de la sentència condemnatòria dictada pel Tribunal Suprem amb relació al procés obert contra els líders cívics i polítics catalans, manifesta que:

  • ni la presó preventiva ni la presó dictada avui ajuda a solucionar el conflicte obert. La sentència d'avui demostra que: no és justícia, és venjança. No es busca una solució, sinó l'escarment.
  • Per això més que mai, l'associació demana a tots els seus socis i simpatitzants que s'uneixin a la lluita per la causa dels drets civils i polítics a Catalunya, i que s'adhereixin a les respostes preparades des de les entitats civils de Catalunya. Seguiu les respostes de l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Crida per la democràcia i Tsunami Democràtic.

Així mateix, des de l'associació volem manifestar tot el nostre suport i solidaritat a les famílies dels presos i preses polítiques, i sobretot, donar tot el nostre escalf als seus fills i filles a qui, amb aquesta sentència, també els han privat de la seva infància envoltats dels seus pares i mares.

Nosaltres ens mantindrem ferms i mobilitzats, tantes vegades com sigui necessari, fins a la victòria.

Salut, gas i República!

Guanyadors III Concurs Instagram

Comunicats oficials
16/9/19
312
0

Enguany, aprofitant la X Manifestació Independentista en Moto, l'Associació Motards Independentistes va convocar el tercer Concurs de fotografia a Instagram.

El guanyador del primer premi, otorgat a la fotografia amb més "M'agrades", és per l'usuari d'Instagram santimontsechpons, amb la següent fotografia.


El guanyador del segon premi, otorgat a la fotografia amb més vots de la Junta, és per l'usuari d'Instagram @pere651, amb la següent fotografia.


La Junta vol donar l'enhorabona als guanyadors, i també donar les gràcies a tots els participants del Concurs.

Salut, gas i República!

Comunicat: Manifestació 16 de Març a Madrid

Comunicats oficials
16/3/19
496
0

Benvolguts Motards Independentistes,

En els últims dies alguns associats i simpatitzants en han demanat si teniem prevista l'organització d'una marxa motera fins a Madrid per la manifestació del 16 de Març.

Com a Associació, tal i com s'ha decidit per Junta Directiva, us fem saber que per qüestions logístiques i de temps, en aquesta ocasió no organitzarem cap marxa fins a Madrid per assistir a la manifestació. No obstant, com a entitat que defensa la independència de Catalunya, la República i els drets civils, animem a tothom a participar-hi.

Segons la premsa, la manifestació està convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural. També hi dónen suport l’Associació Catalana pels Drets Civils, ERC, JxCat, la CUP, la Crida, el PDECat, Demòcrates i representants dels comuns. Està previst que la manifestació comenci a les 18.00h a Atocha i arribi a la plaça de Cibeles. És un recorregut d’un quilòmetre i mig. La intenció és que discorri fins les 21.00h pel passeig del Prado fins a la plaça de Cibeles, on previsiblement faran els discursos finals.
Us facilitem informació sobre l'aparcament que l'Assemblea recomana per diversos vehicles.Animem a tothom que pugui a assistir a aquesta manifestació a Madrid.

Moltes gràcies.

Salut, gas i República!

21F - Vaga general - Aturem'ho tot!

Comunicats oficials
21/2/19
708
3

Des de l'Associació Motards Independentistes, ens sumem a la Vaga general d'avui 21 de Febrer.

Volen CRIMINALITZAR el DRET DE MANIFESTACIÓ, però davant tenen UN PAÍS MOBILITZAT PACÍFICAMENT pels drets de tots.

RECORDEU que s'aturaran molts transports, serveis i comerços!
SUMEU-VOS a les mobilitzacions que tindran lloc al teu municipi!

A Barcelona:
12 h - Concentració (Pl. Universitat)
18 h - Manifestació (Jardinets de Gràcia)

A més dels diferents actes a les vostres localitats per a demà, us animem a participar a la manifestació de les 18h a Barcelona.

Punt de Trobada a Barcelona (Motards Independentistes):

Els Motards Independentistes fem un punt de trobada de 17:30 a 17:45 a l'entrada dels Jardinets del Palau Robert per anar agrupats durant el recorregut.
Lloc: Entrada dels Jardinets del Palau Robert. vegeu el mapa

Animeu-vos!


Bones festes

Comunicats oficials
18/12/18
619
9


Llaç de Motos a Lledoners

Comunicats oficials
5/11/18
498
0

El 3 de novembre, 203 Motards Independentistes hem realitzat un llaç de motos a Lledoners per reivindicar la llibertat dels presos polítics, preses, exiliats i exiliades.
1 any de vergonya i injustícia de l'Estat Espanyol. 1 any d'infàmia.

Però els Motards seguirem donant gas fins a la República Catalana i la plena llibertat.

Us deixem l'enllaç per veure l'àlbum de fotografies.

Aquí els videos del llaç:
Vegeu el video 1
Vegeu el video 2

Aqui el video de l'himne dels Segadors a Lledoners: Vegeu el video 3

Salut, gas i República!


Guanyadors II Concurs d'Instagram

Comunicats oficials
16/9/18
603
1

Enguany, aprofitant la IX Manifestació Independentista en Moto, l'Associació Motards Independentistes va convocar el segon Concurs de fotografia a Instagram.

El guanyador del primer premi, otorgat a la fotografia amb més "M'agrades", és per l'usuari d'Instagram @_Isis_38, amb dos fotografies que han aconseguit més Likes al tancament del concurs.


El guanyador del segon premi, otorgat a la fotografia amb més vots de la Junta Directiva, és per l'usuari d'Instagram @nikidevall, Miquel Costa, amb la següent fotografia.


La Junta Directiva vol donar l'enhorabona als guanyadors, i també donar les gràcies a tots els participants del Concurs.

Salut, gas i República!

Dia de Noces Presidència i Imatge

Comunicats oficials
9/6/18
1.008
10

Des de Motards Independentistes
volem felicitar als recents casats.

La nostra Presidenta Olga Palahi i el
nostre responsable d'imatge Jordi Puig.

      S'HAN CASAT

Estem segur que anirà fenomenal,
doncs els ha casat el soci i pare de
la núvia Jaume Palahi.

[]

I com no podia ser de cap més manera,

la seva vida en comú arrenca a tot GAS

[

Carta de Jordi Cuixart president d'Òmnium Cultural

Comunicats oficials
8/6/18
678
1

El 22 d'Abril en la sortida de Sant Jordi a Montblanc, vàrem enviar una carta a Jordi Cuixart, aprofitant que era el seu aniversari.

Doncs en Jordi Cuixart ens ha respost, així que, des de Motards Independentistes volem fer extensible el seu agraïment a tots vosaltres.

Us adjuntem la carta.

Salut, Gas i República!


Marxandatge: Nova bossa.

Comunicats oficials
4/4/18
1.047
1

Benvolgut/da {name},

Aquest e-mail és per informar-vos que l'Associació disposa d'un nou producte de Marxandatge: una bossa negra de cotó i polièster amb cordura plastificada, de mides 45 x 38 cms aproximadament. Esperem que us agradin!

Preu:

  • 10 euros pels socis.
  • 15 euros pels no socis.

Com adquirir-la:

Les podeu adquirir a les sortides de Motards Independentistes indicant sempre abans per e-mail a marxandatge@motardsindependentistes.cat per tal de fer la reserva i dur-la a la sortida on la podreu recollir.
També es poden adquirir a les parades de marxandatge que organitzem en sortides i actes específics com l'11 de setembre, el dinar de socis i sòcies, la parada solidària, etc.info@motardsindependentistes.cat